Det ble en strålende tirsdag for Nettavisens oddstips og det er deilig å være tilbake på vinnersporet. Langskuddet til 2,95 gikk inn sammen med den ene dobbelen til 3,24 i odds, av totalt fire forslag.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 2: Storebror Start blir for gode
Oddstips 3: Juve og City deler poengene
Nattens NHL-dobbel: Zucca og Rangers slår topplaget
Oddslangskudd
: Kroken på døra for Rafa Benitez
Tippekupongen: Zlatan knuser Malmö-fansens hjerter

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V76 Bjerke: Bonuspott og herlig Bjerke-løp
V4 Täby Galopp: Galoppfest med Fanny

dagens langoddsprogram er det mye av det samme som tirsdag. Det er stor runde i Champions League, der flere engelske lag skal i aksjon - blant andre Manchester-lagene. I tillegg kan man spille på morgendagens Europa League og en rekke spennende hockeykamper.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Borussia Mönchengladbach - Sevilla, H 2,30.

Hjemmelaget, med Håvard Nordtveit fast fra start for tiden, nekter å tape fotballkamper. Etter Andre Schubert - som i landslagspausen fikk fast jobb som hovedtrener - tok over, har de kun tapt én kamp, hjemme for Manchester City. I Bundesliga har de gått åtte kamper uten å tape.

Vi har lansert tyskerne i begge hjemmekampene i Champions League denne sesongen og i begge har de tatt ledelsen, men de har bare ett poeng til slutt. De har virket noe slitne og mangelen på Europa-erfaring har trolig også vært en hemsko.

Denne kampen er de virkelig nødt til å vinne, dog, og også hjelp fra Manchester City eller Juventus er de avhengige for å kunne avansere. Uansett vil Europa League være godkjent for vertene. Og på hjemmebane er BMG et virkelig godt lag i hjemlig liga.

Hjemmelaget får tilbake den vanvittig innflytelsesrike midtbanespilleren Granit Xhaka - BMGs egne Xabi Alonso -, og Julian Korb var sammen med Tony Jantschke spilleklare i helgen igjen.

Fortsatt er imidlertid Alvaro Dominguez, Martin Stranzl, Patrick Herrmann, Nico Schulz og André Hahn skadet, noe de har vært en god stund. Det må være lov å si at BMG har tilpasset seg tilværelsen uten disse spillerne, selv om enkelte er viktige brikker i forsvaret.

Sevilla i motflyt
Gjestene så ut til å ha kommet på rett kjøl og har slått både Real Madrid og Barcelona i ligaen, men de siste seks har de hele fire tap. Også i helgen ble det nederlag, 2-0 borte mot Real Sociedad.

Hjemme pleier Sevilla å være bunnsolide, men på reisefot er det mer usikkert. De har tapt begge bortekampene, noe ufortjent mot Manchester City, dog, og kommer ikke til kampen med en god flyt.

Spanjolene har imidlertid mye erfaring fra Europa i det siste og flere av spillerne har vært med helt til finalen av Europa League. Den rutinen hjalp mye da de slo dagens motstander 3-0 i Spania.

Kevin Gameiro er endelig tilbake for gjestene, sammen med Michael Krohn-Dehli, Sergio Escudero og Sebastian Cristoforo. Marco Andreolli ble skadet i helgen og Daniel Carrico er fortsatt skadet, som betyr at gjestene kun har to midtstopper tilgjengelig. Adil Rami og Timothee Kolodziejczak er imidlertid et solid stopperpar.

I tillegg er Gael Kakuta, målvakt Beto og forsvarer Nico Pareja utilgjengelig for gjestene.

Alle god ting er tre og nå gjelder det for BMG å vise at de hører hjemme i det ypperste selskap. Formen og selvtilliten er på topp, noe som ikke kan sies for Sevilla. Her backer vi hjemmelaget igjen, denne gangen til 2,30 i odds.