Gå til sidens hovedinnhold

Norge tapte håndballdrama

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Kristian Kjelling gjorde nesten alt riktig, men Norge tapte likevel den viktige kampen mot Serbia i håndball-VM.

TV 2 Nettavisen fulgte kampen direkte her.

Serbia vant til slutt 25-24.

Kjelling ikke nok
Norge ledet 13-10 ved pause etter storspill av Kristian Kjelling. Kjelsås-gutten var til tider et helt angrep alene, men det ble for lite. Kjelling scoret 11 mål, men de andre spillerne skjøt for dårlig, og fra for dårlige posisjoner. Dermed gikk det galt.

Først fem minutter før slutt tok Serbia for første gangen ledelsen i kampen. Norge hadde sjansen til å utlikne i sluttsekundene, men virket uten plan, og kom aldri til noen annen sjanse enn et frikast i siste sekund.

Serbiske Dragan Sudzum ble matchvinneren da han satte inn tre mål på rad fra straffemerket da laget gikk fra 22-23 til 25-23 i sluttminuttene.

Dermed tapte Norge den første viktige kampen i VM, og nå må Tyskland og Egypt slås i de to siste innledende kampene for å være sikre på avansement.

- Ballen gikk ikke vår vei
- Det var tøft. Ballen gikk ikke vår vei, sier landslagssjef Gunnar Pettersen til TV 2.

Han tenkte spesielt på at serbernes scoret fem-seks mål på returerer etter glimrende redninger av Steinar Ege.

- Vi står på utrolig, men får lite betalt for det. Forsvarsspillet var strålende i store perioder, men vi fikk ikke betalt for det, fortsatte han.

- Kunne noe vært gjort annerledes?

- Det kunne det, men vi følger den veien vi har valgt. Vi synes den fungerer bra, sier Pettersen.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken