Gå til sidens hovedinnhold

Norges rikeste gifter seg

Milliardærparet Mille-Marie Treschow (49) og Stein Erik Hagen (47) gifter seg i Larvik 12. juni.

– Vi har vært venner i mange år, men i fjor utviklet det seg til mer enn vennskap, og vi forlovet oss. Nå har vi altså endelig bestemt oss for å gifte oss, sier paret til Østlands-Posten.

De to har kjent hverandre i mange år. Første gang de hilste på hverandre, var i et selskap hos Cappelen på Holden, Ulefoss, for flere tiår siden.

De sier at avgjørelsen ikke var vanskelig å ta. Begge har barn fra tidligere forhold. Når paret vel er smidd i hymens lenker skal de bosette seg på Fritzøehus. Det er imidlertid ikke sikkert at den særdeles attraktive skatteyteren får bostedsadresse Larvik.

Selve vielsen 12. juni skal altså foregå i Larvik kirke, i nærvær av familie og gode venner. Biskop Sigurd Osberg får gleden av å vie paret. Etter vielsen blir det bryllupsfest på Fritzøehus. Der blir det også en bredere anlagt mottakelse dagen etter – etter «Sylvette»-avdukingen på Fritzøe Brygge.

Med bryllupet blir også prosjektet med Picasso/Nesjars store betongskulptur «Sylvette», som paret fullfinansierer på Fritzøe Brygge i Larvik avsluttet. Den 14 meter høye statuen skal avdukes dagen etter bryllupet.

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord