Gå til sidens hovedinnhold

Norges største amfetaminsak

Norges største amfetaminsak er i ferd med å bli rullet opp. En større narkoliga skal ha innført og solgt nær 200 kilo amfetamin på Sørlandet.

Etter lengre tids spaning foretok politiet en storstilt razzia i en leilighet i Arendal i fjor høst.

I leiligheten ble det funnet rundt 5 kilo amfetamin og kort tid etter ble en person siktet for befatning av 30 kilo av det narkotiske stoffet.

Nettverk
Men etter en intens etterforskning viser det seg nå at politiet er i ferd med å rulle opp norgeshistoriens største amfetaminsak:

- Vi ser ikke bort fra at det kan dreie seg om mellom 100 og 200 kilo amfetamin. Hvis vi kommer til bunns i dette nettverket er det den største saken vi har hatt. Men det gjenstår ennå betydelig etterforskning i saken, sier kriminalsjef ved Agder politidistrikt Arne Pedersen

Via Svinesund
TV 2 er kjent med at flere personer i saken har forgreininger til de andre amfetaminsakene som nå etterforskes på Sørlandet.

I går kunne TV 2-nyhetene fortelle at Sørlandet nå er blitt et distribusjonsområde for omsetning av narkotika, og også i denne saken skal amfetaminen ha kommet til Agder bilveien via Svinesund.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping