Gå til sidens hovedinnhold

Norges største blogger legger opp

- Jeg er blitt sliten, rett og slett, skriver Emilie «Voe» Nereng.

(SIDE2:) I et blogginnlegg skriver 15-åringen søndag at hun har bestemt seg for å slutte med bloggen sin. «Voe» har blogget siden mars 2009, og bloggen hennes har vært Norges mest populære så godt som kontinuerlig siden august 2009.

Les hele saken på ringblad.no

Sliten
- Å være på førsteplass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg er blitt sliten, rett og slett, skriver «Voe» på bloggen sin.

- Jeg har heller ingen overnaturlige evner som gjør at jeg rekker å gå på skole, gjøre lekser, svare på alle kommentarer og mail, blogge 3 innlegg om dagen, lage sminkevideoer samtidig som jeg skal ha tid til å være med venner, danse og gjøre andre ting alle ungdommer gjør, skriver hun.

Til Ringblad forteller Nereng at hun lenge har vurdert å legge ned bloggen.

- Jeg har vurdert å slutte i flere måneder. Det er ikke noen vits når det ikke er gøy lenger. Før måtte jeg ikke tenke så mye før jeg blogget, mens jeg i det siste har måtte bruke veldig lang tid på hver innlegg fordi jeg er redd for hva folk skal si om innlegget, sier bloggeren.

Nereng sier også at hun har måtte tåle mye negativitet etter at bloggen hennes ble større og fikk mye oppmerksomhet.

Mange negative tilbakemeldinger
- Når du ligger på en toppliste over blogger følger det med en veldig stor pakke med negativitet. Jeg har fått svært mange negative tilbakemeldinger, enten det er på bloggen, på mail, på Facebook eller når jeg går rundt i Hønefoss. Jeg har alltid godtatt at folk ikke er enige med meg, men det har blitt veldig mye usakelig, sier 15-åringen.

Innlegget hvor hun forteller at hun skal slutte å blogge, fikk i løpet av 50 minutter over 700 kommentarer.

Les flere saker på ringblad.no her