Gå til sidens hovedinnhold

Norges villeste regjering

Hva hadde skjedd om man plukket ut de mest interessante, ville og usannsynlige personer til en regjeringen. Se bare her.

TV 2 Nettavisen har allerede kåret sin drømmeregjering. Nå har side2.no satt opp de villeste, rareste og morsomste valgene i forskjellige posisjoner. Folk som garantert hadde gjort Norge til et mer interessant sted å bo, på både godt og vondt.

Les med en klype salt i neven og en veloppvarmet humormuskel.

Statsminister: Haakon Magnus
Han har allerede et hus, som vil fungere godt som representasjonsbolig. Dessuten kan man effektivisere enkelte statsråd relativt mye. Om det er et ledd i utvikling mot republikk vil vi ikke si noe om, men som kongelig kan han ikke ha politiske meninger. Noe som passer godt med de to siste som har hatt posisjonen.

Utenriksminister: Morten Harket
Sannsynligvis ville Morten vært en god diplomat, ingen vil skjønne hva han egentlig sier likevel. I tillegg er han jo allerede kjent i de fleste utland. Morten kan bli vår Bono.

Kommnual/regionalminister: Bjarne Brøndbo
Det er helt klart en fordel å ha vært de fleste steder i Norge, slikt sett tenkte vi også en stund på Rune Rudberg. Nå tror vi kanskje at Bjarne har et noe bedre rykte enn sin rival. I tillegg har han slått et slag for innlandet med E6 og for kysten med Vinsjan på Kaia. Folkets mann.

Arbeids-/sosialminister: Gry Jannicke Jarlum
Norge trenger arbeidsinnvandring og Demokratenes Gry Jannicke Jarlum har kontakt med det utenomjordiske. Nordmenn er sannsynligvis mer vennlig innstilt til folk fra andre planeter enn vår egen.

Landbruks/matminister: Kristopher Schau
Schau har vist oss at man kan spise det meste. Det mener vi passer godt for matministeren, spesielt med tanke på kvaliteten av mye av norsk matproduksjon.


Finansminister: Pia Renate Haraldsen

For å være finansminister mener vi det er viktig å kunne bruke penger, og det er ingen indikasjon på at frk. Haraldsen ikke kan det. I tillegg er hun allerede flink til å representere.

Justisminister: Tor Erling Staff
Staff er en ærlig mann, han mener de fleste lovene er litt tullete. Det kan være et godt utgangspunkt for å være justisminister.

Kirkeminister: Ari Behn
Ari er en god mann, og vi tror han ville passet godt som kirkens øverste leder. Hans spirituelle sider er det i hvert fall ingen som kan si noe på.

Utviklingsminister: Prinsesse Ragnhild
....

Barne/familieminister: Asgeir
Sjefen over alle sjefer må selvfølgelig være sjef.

Utdanning/forskningsminister: Kjell Inge Røkke
Røkke ville reformert utdanningssystemet godt. Han er tross alt mannen som har klart seg utmerket godt uten slikt tull som utdanning.

Fiskeri/kystminister: Bård Tufte Johansen
Catch&release hadde vært en god ide for å sysselsette alle fiskerne etterhvert. Vi tror Bård er mannen til å innføre reformen.


Helse/omsorg: Petter Stordalen

Få har gitt omsorg til så mange som Petter. Av samme kriterie ble Rune Rudberg nok en gang vurdert, men på grunn av hans noe tvilsomme forhold til medikamenter kan det være vanskelig å la ham bli helseminister. Noe med bukk og havresekk.

Samferdselsminister: Idar Vollvik
Han vil bort, fram og ut over alt. Rask bil, til månen og selvfølgelig rundt på telefon-nettet. Nærmest perfekt til å lage Norges første romprogram. Kjør på, Vollvik.

Forsvarsminister: Erik Panzer-Hagen
Navnet forteller det meste.


Næring/handelsminister: Aylar Lie

Det er ikke mange som har startet med to tomme hender og vært villig til å by på så mye av seg selv for å lykkes.

Moderniseringsminister: Kiki Sørum
Her stod valget mellom Dorthe Skappel, Kiki Sørum og Pia Renate Haraldsen. Dorthe falt ut etter at hun selv ble modernisert i Helle, Pia ble lagt på vektskålen og ble for lett slik at det var Kiki vi mente at burde moderniseres mest.

Olje&energiminister: Jan Erik Larssen
Mannen har mer energi enn de fleste, og liker å bruke olje i flere former.

Miljøvernminister: Kurt Oddekalv
Med selskinnspels, gevær og firehjulstrekker gir han standen en ny profil

Kulturminister: Knut Haavik
Norge trenger mer folkelig kultur. Hvem ellers enn Knut Haavik kan sørge for det?

Elevrådsformann: Paul Chaffey

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken