DANMARK - NORGE 33-29:

Det ble til slutt et klart tap mot Danmark lørdag. Men til tross for at vi ble tuktet av våre naboer, hang ikke landslagssjef Robert Hedin med leppa.

Faktisk var svensken meget godt fornøyd med det han så av det norske laget, som lå under med fem mål til pause. For faktum er at mens danskene stilte med sitt klart sterkeste lag, var Norge betydelig redusert. På tribunen satt de kanskje største norske profilene Kjetil Strand, Kristian Kjelling, Børge Lund og Steinar Ege.

- Uten de var vi desidert underdogs, så vi gjør absolutt en bra kamp, sier Erlend Mamelund til TV 2 etter kampen.

Og med et ungt og mindre rutinert lag vant Norge da også andreomgangen med ett mål, og det synes Robert Hedin var viktig.

- De unge får muligheten til å prøve seg med mye spilletid og må kjempe for å henge med. Vi vinner andreomgangen med ett mål, det er absolutt bra, sier Hedin til TV 2.

Og viktigst av alt var kanskje det faktum at mens Norge fikk se mye av det Danmark har å by på, sitter Norge og Hedin med flere triks på lager. Dermed vet ikke Ulrich Wilbæk alt om Norge dersom de to lagene møtes i mellomrunden i håndball-EM.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!