Gå til sidens hovedinnhold

Norsk Tipping håper på Argentina

97,5 prosent av spillerne tapte penger på Spania i går. Når håper Norsk Tipping at kundene vinner tilbake litt på Argentina.

Spillselskapene lever av at kundene bommer på spillene de setter, slik som tilfellet var med Spanias overraskende 0-1-tap for Sveits onsdag. Hele 97,5 prosent av alle spill på objektene som var knyttet til kampen, var satt på spansk seier.

Her finner du dagens langoddsprogram.

Favorittene innfrir ikke
Dagen før gikk mange spillere på en smell på Brasil – Nord-Korea. Brasil vant riktignok, men de fleste hadde satset penger på at seieren skulle bli større enn med ett mål. I tillegg har mange spillere tapt penger på at lag som Italia, Frankrike, Slovakia og England ikke klarte å vinne i første runde.

Man skulle tro at Norsk Tipping gnir seg i hendene over slike perioder med skreller, men sannheten er en annen. For mange tap på rad gjør at mange spillere går tom for penger på spillkontoen, noe som merkes på omsetningen.

- Det hadde vært en fordel med noen favorittseire nå, slik at omsetningen blir høyere, innrømmer merkevarekonsulent Kjetil Berntsen i Norsk Tipping til sportspill.no.

Alle tror på Argentina
Han håper derfor på Messi-show argentinsk seier over Sør-Korea i formiddag.

- Hele 94 prosent av innsatsen på oddsobjektene for Argentina – Sør-Korea er satt på Argentina, forteller Berntsen.

Du får 2,05 ganger pengene dersom Messi scorer i dag

De norske spillerne har også klare favoritter i de to øvrige VM-kampene i dag. Klokken 10.30 var 88 prosent av innsatsen på Hellas – Nigeria satt på borteseier, mens 79 prosent tror på fransk seier mot Mexico i kveld.

Sportspills tippeekspert Andreas Faye-Schjøll har satt opp en rekke tipsforslag til dagens VM-kamper. De finner du her: Vi setter pengene på Nigeria i dag.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Tippekupongen
Bestill gratis kortleser her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen
Følg kampene LIVE her

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken