Gå til sidens hovedinnhold

Norske Elisabeth på liste med Messi og Zlatan

- Jeg ble litt sjokkert, sier den norske jenta.

Zlatan Ibrahimovic er der. Lionel Messi er der. Robert Lewandowski er der og Manchester Uniteds Robin van Persie er blant dem som er der.

Men hva gjør norske Elisabeth Jeppesen der? Jo, den norske jenta har også fått en nominasjon i kåringen over årets vakreste mål, som engelske The Guardian står for.

Medkila-spilleren vartet opp med en aldri så liten perle i møtet med Sandviken tidligere i vår, og scoringen har siden gått sin seiersgang på nettet.

- Ble sjokkert
Da Nettavisen snakket med Jeppesen torsdag kveld, hadde hun tidligere samme dag fått beskjed om at hun var i et svært så celebert selskap.

- Jeg ble jo overrasket. Jeg fikk vite det tidligere i dag, og ble vel litt sjokkert i grunn. Dette var ikke ventet, men det er selvfølgelig artig, sier fotballspilleren til Nettavisen.

Målet til Jeppesen har også blitt sett av over 50.000 på nettstedet YouTube.

- Det var en lang, presis ball fra midtstopperen vår, som jeg dempet på brystet, og skjøt på volley over keeperen, forteller Jeppesen om den vakre scoringen.

Medkila-spilleren har fått langt mer oppmerksomhet for fulltrefferen enn hun hadde sett for seg.

- Ja, det har vært mye, spesielt i tiden rett etterpå. Scoringen har blitt lagt ut på en rekke sider på internett, og det har vært mye oppmerksomhet rundt det, sier hun.

Se målet til Jeppesen her:

HTML EMBED

- Er positivt
Målscoreren synes den oppmerksomheten som har kommet i ettertid har vært av det positive slaget.

- Det synes jeg absolutt. Det er bra for både Medkila og damefotballen. Damene trenger også litt oppmerksomhet, forteller Jeppesen til Nettavisen.

En annen som er på The Guardians liste over vakre mål, er den brasilianske fotballspilleren Marta. Hun er regnet som av verdens beste kvinnelige fotballspillere.

- Dette er absolutt stas. Jeg hadde egentlig ikke trodd at det skulle bli noe som helst oppmerksomhet rundt dette. Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si, sier Jeppesen.

Dette er femte gang The Guardian har en slik kåring, og en rekke mål har blitt nominert av storavisen. Leserne har også blitt invitert til å nominere sine vakre målkandidater.

Tidligere vinnere i kåringen er Grafite, Benjamin Huggel, Freddy Guarin og Miroslav Stech.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken