Gå til sidens hovedinnhold

Northug ville ikke snakke om formen

«Sirkus-Northug» tilbake på Ekebergsletta.

EKEBERGSLETTA (Nettavisen): Petter Northug (28) ble tatt godt imot av publikummet på Ekebergsletta, da langrennsstjernens navn ble lest opp av speaker før avspark av årets «kjendiskamp».

(Se video lenger ned i artikkelen)

Skistjernen fikk klart størst applaus fra publikum av samtlige spillere, og etter kampen var det, til tross for et stort antall fremmøtte kjendiser, én mann alle ville ha en bit av - Petter Northug.

Taus
Langrennsstjernen var imidlertid svært lite lysten på å svare på spørsmål som handlet om andre ting en selve kampen, som for øvrig Northug og hans Handshake for Peace-lag tapte 3-1 mot Mats Zuccarello Aasens Mot-lag.

Langrennsstjernen skal ha ligget i hardtrening de siste månedene og fikk gjentatte ganger spørsmål om egen form, men nektet å svare.

Sammen med en representanter fra Coop, ble Northug geleidet gjennom den store folkemengden og inn i et telt hos hovedsponsoren.

28-åringen tok seg heller ikke tid til å hilse på de fremmøtte barna.

- Trener bra
Etter en liten pause kom Northug ut, men var fortsatt lite interessert i å snakke om egen form.

- Jeg trener og gjør en bra jobb, var noen av de få ordene Northug kom med, ifølge NTB.

(Saken fortsetter under videoen)

HTML EMBED
function screen9_getFlashVersion(){try{return(new ActiveXObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash")).GetVariable("$version").replace(/\D+/g,".").match(/^\.?(.+)\.?$/)[1]}catch(e){try{return(navigator.plugins["Shockwave Flash 2.0"]||navigator.plugins["Shockwave Flash"]).description.replace(/\D+/g,".").match(/^\.?(.+)\.?$/)[1]}catch(e){return"0.0.0"}}}var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=KdVH553NzPPPDowmL1xHgDXx1NoA-SEQkQmlsA8AU6OU31ndcldhsowPyPxjZi6QKW6y_dlEw3NPnu3A5Bghp1jFa9Txd3U4w6i1dSJLogCchfXyDqDoPx5c10wL-IZ8g55UAXJ_MmY&i="+typeof(ps)+"&flashversion="+screen9_getFlashVersion();document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Etter en kort prat med pressen møtte skistjernen omsider de flere hundre barn og unge som ville ha en bit av ham i et arrangement i Coops regi.

Northug har stort sett holdt seg borte fra offentligheten siden fylleskandalen i mai, men onsdag var han altså tilbake.

Allerede onsdag ettermiddag reiser langrennsstjernen videre til Blinkfestivalen i Sandnes.

Kommentarer til denne saken