Gå til sidens hovedinnhold

Null poeng og null mål på bortebane

Et av Frankrikes svakeste bortelag får det tøft mot hjemmevarme Bastia.

Sportspills øvrige meny fredag:
Oddstips 1: Brann-spillerne vil ha bonuspenger
SHL-tips: - AIK er seriens dårligste lag
V4 Visby: Nettavisen byr på Thea
V64 Östersund: Blekkan fikser jackpotkronene
Få oversikt: Ukens TV-sendte fotballkamper

Fredagens langoddsprogram består som vanlig av matcher fra diverse ligaer i Europa. Vi anbefalte en singel fra Tippeligaen i dagens første oddstips. I dagens andre oddstips har vi tatt turen til Korsika.

Dagens langskudd
Sheffield United – Crawley B 2,70
Sheffield kjempet om opprykk til Championship forrige sesong, men har fått en katastrofal start i år. Ligger sist i serien med fire poeng og 5-15 i målforskjell når det er blitt spilt ni runder. De siste seks seriekampene er endt med tap, og laget har ikke scoret et eneste mål på de siste tre matchene. Klubben har hentet Cardiffs midtbanespiller Simon Lappin på lån, men det er usikkert om han blir klar til denne kampen.

Crawley endte på en grei 10. plass forrige sesong og har startet med 15 poeng på de førte 9. Laget ligger dermed bare ett poeng bak playoff. Avsluttet august med å slå topplaget Peterborough 2-0 på bortebane (lagets eneste tap så langt) og gikk gjennom september uten tap (2-2-0). Spissen Gary Alexander er tilbake etter å ha sonet tre kamper, og laget har ingen nye skadeproblemer.

Crawley vant det tilsvarende møtet forrige sesong 2-0, og vi tror dagens kamp fort kan bli en reprise.

Dagens spill 2
Bastia – Lorient H 2,35
Bastia pleier å ta de fleste poengene hjemme på Stade Armand Cesari, og i år er det blitt fine 2-1-0 på de tre første kampene. Ligger på 12. plass med 9 poeng når det er spilt 8 runder. Lå lenge under borte mot brukbare St. Etienne sist, men reddet ett poeng takket være to sene scoringer.

Forsvarsspilleren Drissa Diakite er suspendert, men flere faste spillere er tilbake til dette oppgjøret.

Lorient er også et godt hjemmelag, og det er mange storlag som har slitt med å ta poeng på kunstgresset på Stade du Moustoir. Klubben fra Bretagne er imidlertid desto svakere på bortebane. Så langt denne sesongen er det blitt null mål og null poeng på fire bortekamper. Har bare tatt ett poeng på de siste fire kampene og ligger på den øverste nedrykksplassen med sju poeng.

Tidligere Arsenal-spiss Jeremie Aliadiere, som scoret 15 mål forrige sesong er tilbake i troppen etter skade, men fortsatt er sju mann på sykestua.

Vi tror Bastia tar en knepen seier i denne viktige bunnkampen.

Dagens spill 2
Bastia – Lorient 2,35 - 2,90 - 2,75
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill 1
Brann - Haugesund 1,80 - 3,50 - 3,70
Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken