Gå til sidens hovedinnhold

Ny byggekloss for Jan Jönsson

Nå har også kapteinen signert ny RBK-kontrakt.

Rosenborg befinner seg i den situasjonen at mange spillere har kontrakter som går ut i løpet av det neste året.

Tirsdag falt imidlertid en ny og viktig brikke på plass med tanke på framtidas stall. Kaptein Mikael Dorsin undertegnet en kontrakt som strekker seg helt ut 2014-sesongen.

- Jeg har det kjempebra her og kjenner meg viktig. Jeg har også hatt en god sesong og håper å kunne bygge videre på den. Vi har også mange unge talenter på gang og det er moro å være med på det som skjer i klubben nå, sier Dorsin til klubbens hjemmeside.

Lengst kontrakt
Dorsin kom til Rosenborg i 2004. Etter 2007-sesongen ble venstrebacken solgt til rumenske Cluj, men allerede påfølgende sommer var han tilbake i Trondheim. Nå er det altså mye som tyder på at svensken blir på Lerkendal resten av karrieren.

Den nye kontrakten innebærer at Dorsin faktisk er den med lengst kontrakt av samtlige i Rosenborgs A-stall.

- Kontinuitetsbærer
Tre spillere har kontrakt ut 2013-sesongen, nemlig Markus Henriksen, Simen Wangberg og Michael Kleppe Jamtfall.

Dermed vet i hvert fall påtroppende RBK-trener Jan Jönsson litt mer om hvilke byggeklosser han har å bygge laget med de kommende sesongene.

- Vi er kjempefornøyde og glade for at Micke har forlenget i dag. Han er en meget viktig spiller, kaptein og en kontinuitetsbærer, og i tillegg viser jo forskning at man har sine beste fotballår mellom 29-33 år og det passer jo perfekt, sier sportslig leder Erik Hoftun til RBK.no.

PS. I tillegg til Dorsin, Henriksen, Wangberg og jamtfall, har ytterligere fem RBK-spillere kontrajt ut 2012, ifølge RBKweb.com. Dette gjelrder Rade Prica, Trond Olsen, Morten Moldskred, Daniel Örlund og reservekeeper Erik Bråthen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken