Gå til sidens hovedinnhold

Ny Ighalo til Lyn?

Tre nye nigerianere ankommer Lyn mandag.

John Obi Mikel, Edu og Odion Ighalo. Tre nigerianske superspillere som alle har akslet Lyn-trøya de siste årene, og som er solgt videre for store beløp til utenlandske klubber. I tillegg har Paul Obiefule, som fortsatt er i klubben, vist seg som en av Tippeligaens bedre midtbanespillere.

Nå håper Lyn å finne en ny nigeriansk diamant.

Mandag kommer midtbanespilleren Stanley Ihugba og spissduoen Kingsley Njoku og Joseph Ovenseri. Trioen skal i utgangspunktet trene med Lyn i to uker.

- Ihugba spilte sammen med Paul Obiefule i Nigeria, og kan bekle en rolle sentralt og på høyresiden av midtbanen. Han er teknisk, rask og bra med ballen, sier agent Atta Aneke til Nettavisen.

- Ovensire er spiss, flink til å holde på ballen, sterk, bra på hodet og et slags oppspillspunkt. Njoku er en mer teknisk spiss. Han likner som type mer på Odion Ighalo, fortsetter han.

Lyn-trener Kent Bergersen er spent.

- Jeg har sett noen DVD-er. Spesielt av spissen Kingsley Njoku. Han virker som en rå spillertype - gjennombruddshissig, bra fart, sterk og god til å avslutte med begge bein. Det er selvfølgelig vanskelig å si noe om nivået, men det jeg så på video så alright ut, sier han til Nettavisen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå: Ny sesong i Managerleague

Kommentarer til denne saken