Gå til sidens hovedinnhold

Ny klaff i Stavanger?

Forrige gang vi tippet til Forus ble det over 3.000 i gevinst for de som fulgte vårt mellomste forslag. Les våre tips her.

Klikk her for tips til V5-A

Her kan du laste ned løpsprogram

Forus er en bane vi har fått mange gevinster på, bl.a. flere fine premier på samlebonger. Sist (25.9) spilte vi dog ordinære bonger, og de som fulgte vårt 384-kroners forslag kunne heve drøye 3.200 kroner.

Også i kveld er det mange store favoritter på farten, og spillerne vil nok ty til samlebonger. Vi synes dog det hefter endel usikkerhetsmomenter rundt samtlige favoritter, og føler disse blir vel hardt betrodd. Vi spiller derfor bankerløst denne tirsdagskvelden, og dermed kan det bli veldig fine penger om flere av de mest betrodde går på tap.

Vi har denne gangen med noen skikkelige superskreller som vil fjerne over 90% bongene, bl.a. to hester vi tror kan lede veldig lenge. Ta en kikk innom våre løpskommentarer og se om du er enig.

Kveldens sportslige høydepunkt kommer i den tredje avdelingen hvor Brave Man, Hannibal K. og Face Of Speed nok sørger for en svært fartsfylt affære.

Vi har laget tre ekspertforslag som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Disse er på hhv 108, 405 og 1.440 kroner.