Det meste har gått skeis på banen for Liverpool i år, og enklere skal det ikke bli i de kommende ukene. Sommerens største signering, Joe Cole, har riktignok ikke levd helt opp til forhåpningene, men en hamstringskade som gjorde at han måtte ut etter en times spill mot Bolton gjør at han blir ute de neste to ukene.

Det betyr at han risikerer å bli ut i Napoli-kampen på torsdag, samt tre ligakamper mot henholdsvis Chelsea, Wigan og Stoke.

- Det er ikke en alvorlig skade, men han ventes å være ute i to uker, sier klubbens medisinske leder, Dr Peter Brukner, til klubbens hjemmeside.

Den engelske landslagsspilleren sa nylig at han ikke var fornøyd med hva han har fått til i sin korte tid i Liverpool-trøya. Liverpool-manager Roy Hodgson er likevel sikker på at den gamle Chelsea-spilleren vil slå ut i full blomst på Anfield.

- Jeg vet hvor mye han ønsker å lykkes i Liverpool. Det har vært glimt av kvalitet, som ballen han spilte til Torres da Blackburn ble beseiret.

- Det han har lyktes med, er at han er fullt fokusert, jobber beinhardt, og virkelig ønsker å få det til her. Han er en kvalitetsspiller, men vi har ennå ikke sett det beste fra ham, mener Liverpool-manageren.

Joe Cole har spilt syv seriekamper for Liverpool i år, men har ennå ikke funnet nettmaskene.

Bedre nyheter er det for Glen Johnson (tilbake i trening) og Dirk Kuyt, som forventes i trening mot slutten av uka. Når det gjedler Daniel Agger, er det imidlertid mye som gjenstår før dansken er spilleklar igjen.

- Han har et ganske alvorlig problem med leggen.

- Det er et spørsmål om tid, og det er ikke mye mer det medisinske apparatet kan gjøre. Vi må være tålmodige, sier Hodgson.

HTML EMBED