Gå til sidens hovedinnhold

Ny oddsgevinst i dag?

I går ble det treff på 5 av 5 anbefalte objekter, sjekk dagens spill her!

Gårsdagens spillforslag satt til 4,51 i odds, og i tillegg gikk det veien med Everton (2,00), Valenciennes (2,00) og United (1,20).

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Feil favoritt
Sunderland tok neppe 0-3-tapet for Wigan i cupen så tungt. Nederlag er man godt vant med, og cupen er ikke verdt strevet når tilværelsen i Premier League står på spill. 2-1-1 på de fire siste hjemmekampene i serien. Ble utklasset av United, men fortjente alle poengene i 1-1-kampen mot Villa. Etuhu er opptatt med landslag. Toppscorer Jones og spisskollega Chopra er begge trolig klare igjen, Higginbotham fortsatt usikker. Yorke er tilbake fra suspensjon.

Portsmouth fikk spille i en time mot ti Ipswich-spillere forrige lørdag, og maktet til slutt å ta en heller ufortjent seier mot den hjemmesterke Championship-klubben. Har ikke scoret på seks hjemmekamper, men solide 7-1-3 totalt på bortebane. Johnson og Davies er usikre. Muntari, Kanu, Utaka og Bouba Diop er i Afrika, kun de to sistnevnte spilte sist. Mwaruwari forblir i England.

Pompey imponerte på ingen måte sist, og må nå klare seg uten ytterligere to av sine afrikanske stjerner. Da begynner det å se tynt ut mot et alltid oppofrende og robust Sunderland. Vi er uenig i oddsfordelingen, og holder vertene som favoritter. 2,55 spilles.

Greit betalt hjemmeseier
Tabellnaboer i Æresdivisjonen, gjestene to poeng bedre på 7. plass. Utrecht har 5-1-2 på sine åtte siste, hvorav fire strake på eget gress. Tapene har kommet for sterke Ajax og AZ. Bortelaget har holdt fin form i nesten tre måneder, men kun ett poeng på de tre siste. 2,15 for at nedturen fortsetter mot hjemmesterke Utrecht kan brukes.