Gå til sidens hovedinnhold

Ny opptur for Liverpool

Etter en tung sesong ser det plutselig litt lysere ut.

Liverpool fikk en etterlengtet opptur da de torsdag kveld banket Benfica 4-1 hjemme på Anfield og tok seg videre til semifinalen av Europaligaen.

- Blant de beste
Dirk Kuyt, Lucas Leiva, og to ganger Fernando Torres sørget for en ny uforglemmelig europacupkveld i Beatles-byen.

- Vi er blant de beste lagene i Europa, uttalte Liverpool-manager Rafael Benitez etter triumfen ifølge The Independent.

En dristig uttalelse av spanieren, men så er også Liverpool, sammen med Fulham, de to eneste engelske lagene som fortsatt henger med i kampen om et trofé i Europa denne våren.

- Det er dette nivået vi var på i fjor. Benfica er et veldig godt lag, de topper tabellen i Portugal og er en enorm klubb. De er også et av de beste lagene i Europa, sier Liverpool-bossen.

Reina i seks år
Og som seieren mot Benfica ikke var nok, fredag fikk klubbens mange tilhengere også en annen gladnyhet. Sisteskanse José Manuel Reina blir værende på Anfield i lang tid framover.

Ifølge klubbens offisielle nettside har den spanske burvokteren skrevet under på en ny seksårsavtale med Merseyside-laget. 27-åringen skal være storfornøyd med den nye avtalen.

- Dette er noe av det beste som har skjedd meg. Jeg skal være her de neste seks årene. Både jeg og familien min stortrives i Liverpool, sier Reina.

- Det å spille for Liverpool er helt spesielt. Jeg har vært her i fem år, og ser fram til seks nye år. Det er spennende, sier sisteskansen.

Sikrer nøkkelspillere
Det å sikre Reinas tjenester de kommende årene er svært viktig for Liverpool. I en sesong der laget har slitt, har 27-åringen stått fram som en mann å stole på mellom stengene.

Tidligere har manager Rafael Benitez også sikret langtidskontrakter med Steven Gerrard, Fernando Torres, Martin Skrtel, Daniel Agger, og Dirk Kuyt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken