Gå til sidens hovedinnhold

Ny rookie temmer Tiger

Tiger Woods endte på tre under par under dag tre av Buick Invitational. Men rookiene leder fortsatt i San Diego.

Den amerikanske golfeneren har virkelig fått fart på kølla på PGA Touren. I natt var det ren og skjær stødighet som preget Tiger Woods aksjoner på greenen.

De første ni hullene ble unnagjort slik det skal gjøres. Med tre birdies kvitret Woods fornøyd rundt på Torrey Pines South Course. Andre halvdel gikk ikke like smertefritt, men med en sammenhengende bølge på par (hele elleve på rappen!), endte Woods tre under.

PGA Tour-debutant og sammenlagtleder Brandt Snedeker presterte en svært ujevn runde i natt. Hele syv bogeyer, men også fem birdies, gjør at han nå deler ledelsen med Andrew Buckle sammenlagt. Han virker imidlertid strålende fornøyd med i det hele tatt å henge med i det gode selskap.

- Noen fortalte meg at han har vunnet 41 flere seire, enn jeg har startet på denne touren. Jeg tror han slår meg på ren erfaring. Jeg vet at han kommer til å være med hele veien inn, jeg må bare holde min egen konsentrasjon, sier han til AP.

Sterk 68-runde

Men selv om Tiger har vist frem råskinnet i seg selv, som fra før av har ført til tre strake seire på Torrey Pines, fikk en annen "første-reis-gutt" opp dampen under nattens runde. Relativt ukjente Buckle gikk nemlig en strålende 68-runde, og ligger dermed i ledelsen av turneringen.

Det ville imidlertid være en overdrivelse å si at selvsikre Woods frykter sin 24-årige australske utfordrer.

- Jeg blir bedre for hver runde, og føler at jeg besitter sjansen min i morgen, sier han.

Sammelagt etter dag tre i San diego: 1. Andrew Buckle (205 slag), 1. Brandt Snedeker (-), 3.Kevin Sutherland (+1), 4. Tiger Woods (+2).

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai