Gå til sidens hovedinnhold

Ny smell for Liverpool

Sjelden har et derby vært viktigere for Liverpool, men sannsynligvis går det uten Fernando Torres.

Han er ute av den spanske landslagstroppen, og nå kan neste helgs må vinne-kamp mot Everton ryke:

Fernando Torres hinket tidlig ut av søndagens rødmende forestilling mot Blackpool, og foreløpig er 26-åringen ikke klar for noen retur på fotballbanen. Dobbeltlandskampen mot Litauen og Skottland er uaktuell, og spørsmålet er bare hvor lang tid det tar før 26-åringen er tilbake på banen.

- Han vil få intensiv behandling de neste ukene, sier Dr Peter Brukner i Liverpool.

- Han har vært gjennom røntgen. Foreløpig er det for tidlig å si når han er tilbake.

Skaden er den samme som den spanske landslagsspissen slet med under VM, og som han dro med seg inn i ligastarten. Han var også mye plaget med skader i fjorårssesongen, og var også igjennom en operasjon i kneet. Likevel ble han toppscorer for de røde med sine 22 mål på 32 kamper (alle turneringer), men har kun funnet nettmaskene en gang på sine ni opptredener i Liverpool-drakta denne sesongen.

Roy Hodgson innrømmer overfor BBC at han følger utviklingen til stjernespissen nøye, men at han ble overrasket over strekkskaden mot nyopprykkede Blackpool.

- Vi visste ikke at han slet med plager i lysken. Skaden kom tidlig i kampen, og det var overraskende.

Liverpool har hatt sin verste sesongstart siden 1953/54, og ligger under streken. På plassen over ligger nabo Everton – motstanderen i Liverpools neste ligakamp.

HTML EMBED
Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken