Gå til sidens hovedinnhold

Ny spiss på skadelisten

Tromsø klatret opp på sølvplass. Men det kostet.

HAMKAM-TROMSØ 0-1:

Tre minutter på overtid satte innbytter Kevin Larsen inn målet som gjør at Tromsø ligger på sølvplass i Tippeligaen når alle lag har spilt 16 av 26 kamper.

Likevel var det langt fra bare glede for Tromsø-trener Steinar Nilsen etter arbeidsseieren på Briskeby.

Strekk for Moldskred
For allerede etter en halvtime skjedde det som ikke måtte skje: Morten Moldskred ble skadet og hinket av banen. En ny spiss på skadelisten var det Tromsø trengte aller minst. Fra før er Sigurd Rushfeldt ute i 4-6 uker som følge av skaden han pådro seg mot Rosenborg søndag.

- Morten har pådratt seg en liten strekk i hofteleddsbøyeren. Det er for tidlig å si hvor lang tid det vil ta før han er tilbake, men vi håper han blir klar til mandagens kamp mot Fredrikstad, sier Tromsøs fysioterapeut Bjørn Vidar Stenersen til Nettavisen onsdag kveld.

- I øyeblikket har vi litt for mange skader. Det er kjedelig å ta med seg. Medisinsk har en jobb å gjøre, erkjenner Steinar Nilsen.

Treneren legger ikke skjul på at han må legge hodet i bløtt før Fredrikstad-kampen, ikke minst hvis Moldskred ikke blir spilleklar.

(Les videre under videosammendraget)

256564

For dårlig samhandling
- Vi har en god stall og veldig gode spillere. Men spørsmålet er hvordan vi skal sette sammen laget og spille for å få det beste ut av hver enkelt, sier Nilsen til Nettavisen.

Moldskreds skade er det eneste fra onsdagens kamp mot HamKam Tromsø kommer til å bruke tid på. Spillet har Nilsen tenkt å sette strek over.

- Vi visste at det ville bli en krig, og jeg synes spillerne opptrer på en bra måte i forhold til det. Jeg føler at vi skaper mest og vinner fortjent. Men det er synd vi ikke klarer å få til mer i den offensive samhandlingen. Det må vi gjøre noe med til Fredrikstad-kampen, konstaterer han.

Medaljekamp
At mandagens kamp nå handler om edelt metall, prøver TIL-treneren ikke å tenke på.

- Jeg tror dere i media er mest opptatt av det. For oss handler det bare om å forberede oss på en ting, nemlig å vinne, poengterer Nilsen.

- Er du overrasket over at Tromsø ligger på sølvplass?

- Jeg er ikke overrasket over at Tromsø vinner fotballkamper ...

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken