Gå til sidens hovedinnhold

Ny start for Myggen

Erik Mykland (37) nærmer seg comeback på fotballbanen.

Onsdag deltok Erik Mykland for første gang på fellestrening med resten av Start-troppen. Dermed ser det ut til at den tidligere landslagsspilleren er et skritt nærmere et sensasjonelt comeback på fotballbanen.

Myggen annonserte 9. juli i år at han ønsket å spille fotball igjen. Valget av lag falt naturlig nok på gamleklubben, adeccoligalaget Start.

Beinhard trening
Siden den gang har midtbanesliteren kjørt beinhard egentrening sammen klubbens fysiske trener, Jørg Inge Stray Pedersen, for å komme seg tilbake i god fysisk form.

- Dette er veldig gøy for oss og vi skal gi alt for å få ham i form, sa Stray Pedersen til Nettavisen da Myggen-comebacket ble kjent.

Egentrening
Planen nå er at Mykland skal trene 40 minutter med resten av Start-laget, før han fortsetter med egentrening resten av økta.

Medieinteressen rundt Myggens retur til fotballen har vært stor og Start har sett seg nødt til å skjerme ham fra pressen.

Mykland har tidligere i karrieren spilt for blant andre Panathinaikos, FC København og 1860 München. Han fikk også med seg 78 landskamper for Norge.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter