Gå til sidens hovedinnhold

Ny tv-flause for Palin

Thanksgiving-benådning ble kalkunmassakre.

Det meste ser ut til å gå galt for stakkars Sarah Palin om dagen. Men en ting skal sies - Palin selv er helt uskyldig for at hennes siste opptreden på en lokal tv-stasjon utviklet seg til den reneste farse.

Mot slutten av den amerikanske valgkampen, fikk republikanernes visepresidentkandidat stadig mer pepper - ikke minst for flere uheldige tv-opptredener. Nå er hun igjen på alles lepper i USA for noe som skulle være et helt uskyldig tv-intervju.

Episoden skjedde da Palin fredag skulle foreta en tradisjonell benådning av en Thanksgiving-kalkun i hjembyen Wasilla i Alaska.

Selve benådningen gikk greit unna. Mens fjærkreene kaklet rundt henne valgte Palin seg ut en heldig kalkun som hun i tråd med tradisjonen benådet og døpte for Thanksgiving.

Se Palins kalkunbenådning (ekstern lenke)

Men da hun etterpå stilte til intervju for den lokale tv-stasjonen KTUU-TV gikk ikke ting like smurt.

Brutal slakt
Mens Palin snakker velvillig blant annet om hvordan hun opplevde det tapte valget, går en av de ansatte ved kalkunfarmen brutalt til verks bak ryggen hennes.

Mens kameraet ruller putter mannen en annen, og ikke fullt så heldig kalkun med hodet først opp i slaktermaskinen. Palin som ikke er klar over hva som skjer bak henne, fortsetter intervjuet som er i ferd med å fortone seg temmelig absurd.

Mannen som står for slaktingen snur seg og følger med på intervjuet en kort stund, før en ny kalkun ender i slaktermaskinen med sprellende ben.

- Lei seg
Det hele avsluttes med at Palin med en kopp kaffe i hånden utbryter: «Åh, dette var fint», og hvor glad hun er for å stille opp på noe som ikke vil skape politiske bruduljer.

Det fikk hun forsåvidt rett i, men klippet ble en umiddelbar fulltreffer på nettet.

Se det absurde intervjuet her (ekstern lenke)

En talskvinne for Palin sier til underholdningsnettstedet ET at både guvernøren og tv-stasjonen er lei seg for det som skjedde. Hun påpeker at slaktingen kom i gang etter at intervjuet startet, og at kameramannen ikke fulgte oppfordringene fra Palins folk om å skifte synsvinkel da massakren tok til.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken