Gå til sidens hovedinnhold

Nyberg i kjempeslag

Katja Nyberg spilte sin beste kamp for Ikast/Bording i toppoppgjøret mot Viborg.

VIBORG - IKAST/BORDING 31-29: Skader, skader og atter skader har ødelagt mye for Katja Nyberg de siste årene. Det har også gjort at hun ikke har fått vist frem sitt beste etter overgangen fra Krim Ljubljana til Ikast/Bording.

Ti mål av Hammerseng
Men i onsdagens storoppgjør mot Viborg var den tidligere spydkasteren tilbake i toppslag. Hun spilte ut hele sitt register og viste at hun er på vei tilbake som en av verdens beste håndballspillere.

Med ni mål hadde hun bare Gro Hammerseng foran seg på toppscorerlisten. Hammerseng stoppet først på ti nettkjenninger. Men det holdt ikke for de gulkledde.

Lunde Haraldsen byttet ut
Viborg har trolig verdens beste lag i øyeblikket, og anført av Bojana Popovic og Grit Jurack så ble de et nummer for store for sine gjester.

Katrine Lunde Haraldsen startet i mål for Viborg, men ble etter hvert erstattet av Louise Bager Due.

I tillegg til Hammerseng og Nybergs scoringer scoret også Ragnhild Aamodt tre mål. Isabel Blanco scoret to ganger, mens Kari-Anne Henriksen og Camilla Thorsen scoret ett mål hver for Ikast/Bording.

Hylleseth toppscorer
I et annet oppgjør med norske spillere vant Esbjerg 28-23 over Randers. Sølvi Hylleseth ble toppscorer for Esbjerg med seks mål. Trine Fjelde Olsen scoret fire, mens Siri Seglem sto for tre scoringer for vertene.

Terese Pedersen voktet målet for Randers.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis