Gå til sidens hovedinnhold

Nye ledetråder i Maddie-saken

En ny mulig mistenkt skal være under overvåking i Storbritannia.

Vedkommende kan bli arrestert i løpet av dager og deportert til Algarve i en felles operasjon med britisk og portugisisk politi, skriver den britiske avisa Daily Telegraph.

Ikke bekreftet
Portugisisk politi har ikke offisielt bekreftet opplysningene fra den portugisiske avisa Correio da Manha om at britisk politi overvåker noen i forbindelse med saken.

Personen er ikke navngitt, og det er uklart om vedkommende er mistenkt eller et vitne som politiet ønsker å snakke videre med.

Politiet skal ha gått gjennom tidligere forklaringer på nytt og har nå fått et klarere bilde av hva som skjedde den kvelden Maddie forsvant den 3. mai, en uke før hun fylte fire år.

Madeleine McCann forsvant fra rommet der hun lå og sov under en familieferie i Algarve.

Mange blindspor
Siden da har etterforskningen vært full av blindspor, men i de senere dagene har portugisisk politi varslet at et gjennombrudd er nært forestående. Alle politifolk i Algarve har blitt nektet ferie denne uken i påvente av ny utvikling i saken.

Det antes at politiet vil gjennomføre en rekke ransakelsesaksjoner denne uken. Blant annet skal de angivelig undersøke steder der Madeleine kan ha blitt ført den kvelden hun forsvant.

- De kommende dagene blir avgjørende. Mye har skjedd bak scenen over lengre tid nå, sier en politikilde.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler