Gå til sidens hovedinnhold

Nye siktelser for sverddrap

Politiet i Tyskland og Frankrike har pågrepet to personer i forbindelse med sverddrapet på Kalbakken i fjor.

(iOslo.no) Etterforskningen av det voldsomme gjengoppgjøret på Kalbakken i Oslo 12.august 2007 blir stadig mer omfattende.

Ti personer siktet
Lokalt politi i henholdvis Frankrike og Tyskland har pågrepet to personer for drap eller medvirkning til drap på den 20 år gamle tamilen som ble drept med pistolskudd og samuraisverd på Kalbakken i fjor. Pågripelsene ble gjennomført rett før nyttår, og de to personene vil bli begjært utlevert til Norge. Fra før sitter åtte personer varetektsfengslet i Norge siktet for drap eller medvirkning til drap på 20-åringen.

- Etterforskningen er omfattende, og det er ikke sikkert alle disse vil bli tiltalt for drapet, sier politiadvokat Øystein Holst til Dagbladet.

Armen hugget av
Det som skulle være et forsoningsmøte dagen etter en uoverenstemmelse på en fest, endte med et blodig drap på Kalbakken 12.august i Oslo i fjor. Den døde 20-åringen ble funnet bevisstløs på gaten med den ene armen hugget av og med omfattende skuddskader. Han døde senere av skadene. Saken skal ha tilknytning til gjengmiljøet i hovedstaden.

Les flere saker hos iOslo.no

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong