Gå til sidens hovedinnhold

Nye stjernesmell for Sociedad?

Sociedad tapte 1-5 for Villarreal mandag. I dag møtes lagene igjen.

Ørige tips fra Sportspill torsdag:
V65:Over fjellet for å kjøre én hest
V64: Patrik serverer luringer

Det har vært en strålende start på uken for Nettavisens oddstips, med treff på samtlige tre oddstips og på to av tre langskudd. I tillegg ble det 12 rette på begge spillforslagene onsdag. Premiene var dessverre magre, men det er alltid gøy med 12 rette i tipping.

Dagens program inneholder mye ishockey, men også et knippe cupkamper i fotball og langrennsdueller.

Dagens dobbel
Villarreal – Real Sociedad H 1,65
Real Sociedad så ut til å ha kommet seg betraktelig etter en tung periode i Champions League og La Liga, men det var før Villarreal dukket opp som motstander. Lagene møttes først 9. januar i San Sebastian i Copa del Rey. Oppgjøret endte 0-0, et godt utgangspunkt for Villarreal før dagens returmøte.

Så ble det et braknederlag i serien så sent som mandag denne uken. Sociedad tapte hele 1-5 på El Madrigal, og laget er garantert rystet etter det første nederlaget på seks matcher.

Villarreal stiller uten Cani, Javier Farinos og Pablo Iniiguez, men Hernan Perez er tilgjengelig igjen. Skadesituasjonen er altså relativt god.

Hos Sociedad er Esteban Granero og Alberto de la Bella uaktuelle. I tillegg ser det ut til at spillere som Markel Bergara, Gorka Elustondo og Antoine Griezmann må stå over. Ruben Pardo er usikker.

Det er ventet rotasjoner hos begge lag, men det er uvisst hvor omfattende de blir.

Villarreal har et mentalt overtak på motstanderen etter 5-1-festen mandag. Når vi i tillegg tar med hjemmefordelen, anbefaler vi H i denne matchen.

Estoril – Belenenses H 1,50
Gruppespill i den portugisiske ligacupen. Estoril tapte for Braga i den første runden, mens Belenenses vant over Beira Mar.

Estoril ligger på en flott fjerdeplass i ligaen og er ett av fire lag som kjemper om spill i Europa League neste sesong. Klarte 0-0 mot sølvplasserte Sporting Lisboa i helgen og har brukbare 3-2-1 på de siste seks i serien.

Joao Coimbra, Joao Pedro og Mano er ute for hjemmelaget.

Belenenses står med 0-3-3 i samme periode og kommer fra et katastrofalt 0-2-tap for bunnkollega Arouca sist. Ligger tredje sist med 12 poeng på 15 kamper, og bare målforskjellen skiller fra nedrykksplass. Har ennå ikke vunnet på bortebane i serien 0-3-5.

Midtbanespilleren Tiago Rafael Maia Silva er uaktuell.

Belenenses kjemper en desperat kamp mot nedrykk, og spillerne er nok ikke supermotiverte før dette møtet i den minst prestisjefulle cupen i Portugal. Estoril er et par hakk bedre enn dagens motstander og bør hamle opp med ligaens svakeste bortelag.

Villarreal – Real Sociedad 1,65 - 3,15 - 3,95
Estoril – Belenenses 1,50 - 3,30 - 4,85
Samlet odds: 2,47
Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken