Gå til sidens hovedinnhold

Nytt «hatoppgjør» i ligacupen

Kampene mellom Blackburn og Arsenal begynner å få en mørk undertone.

Morten Gamst Pedersens Blackburn Rovers tar imot Arsenal i ligacupens kvartfinale tirsdag kveld. De siste kampene mellom de to klubbene har vært ampre, og det har tidvis haglet med kort.

Følg kvartfinalene i ligacupen direkte fra kl. 20.45

Nå fyrer Blackburn-manager Mark Hughes ytterligere opp til «krig» med sine uttalelser om kveldens motstander.

- Jeg så noen av duellene på søndag (i kampen mellom Arsenal og Chelsea journ. anm.) som kunne ha vært røde, men dommeren ba bare spillerne om å roe seg ned. De lar tvilen komme dem til gode, men det ser jeg ikke når Blackburn er involvert. Vi fikk en ny utvisning i helgen som bekrefter myten, sier Hughes til Sky Sports.

Sist lagene møttes uttalte Arsene Wenger at Blackburn-spillerne hadde en «voldelig innstilling».

Nå er Mark Hughes lei av at lagene som skal møte Arsenal, ifølge waliseren, blir stemplet av folk i et forsøk på å påvirke dommerne.

- Lag setter ut kommentarer for å påvirke dommerne. Det er berøring av svartekunster, sier Hughes ifølge caughtoffside.com.

På City of Manchester Stadium tar hjemmelaget Man City imot et Tottenham-lag i stor framgang under sin nye manager Juande Ramos. Sist helg ble Portsmouth beseiret 1-0.

Den svenske landslagskeeperen Andreas Isaksson ser ut til å måtte finne seg til rette som reservekeeper i City.

- På onsdag eller torsdag kommer jeg til redegjøre for Hart og Isaksson hva som gjelder for resten av sesongen. En av dem blir førstemålvakt, den andre blir dessverre reserve, sier Sven-Göran Eriksson til Aftonbladet. Etter det den svenske avisen erfarer skal det være Isaksson som blir vraket.

Den siste kvartfinalen i ligacupen spilles onsdag mellom Chelsea og Liverpool. Everton er allerede klare for semifinalen etter at de slo West Ham sist onsdag.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album