Hun fulgte dermed opp utforgullet tidligere i lekene.

Maze hadde fordelen av å kjøre med startnummer 1 i regnværet i første omgang, og hun skaffet seg et forsprang som holdt til seier. Hun hadde bare 11. beste tid i finaleomgangen, men seiret sju hundredeler foran den østerrikske super-G-vinneren Anna Fenninger.

Viktoria Rebensburg fra Tyskland kjørte fortest av alle i finaleomgangen, kjørte seg opp fra sjetteplass og tok bronsen.

Nina Løseth ble beste norske på 17.-plass. Lotte Smiseth Sejersted ble nummer 23 og Mona Løseth nummer 27, mens Ragnhild Mowinckel kjørte ut i finaleomgangen.

- Det var ingen super dag på jobben. Jeg slet litt med å takle underlaget og kom aldri helt i gang, sa eldstesøster Løseth til TV 2. Hun endte drøyt tre sekunder etter vinneren.

Finaleomgangen ble utsatt et kvarter på grunn av tåke og tett snøvær høyt oppe i løypa. Lenger nede regnet det fortsatt.

Lotte Smiseth Sejersted var på 30.-plass etter første omgang og startet dermed først i finaleomgangen. Hun kjørte seg opp til med en godt gjennomført nedfart til 10. beste omgangstid.

- Jeg prøvde å glemme første omgang. Det er jo min siste omgang i OL, så jeg ville bare ha det gøy. Det gikk jo bra, sa Sejersted til TV 2.

Ragnhild Mowinckel kjørte ut i finaleomgangen etter å ha vært på delt 23.-plass etter første omgang.

- Jeg sa vinn eller forsvinn. Det ble forsvinn, sa Mowinckel til TV 2. (©NTB)