Gå til sidens hovedinnhold

Occean fikset drømmedag for Odd

Skienslaget med borteseier i Europa.

SHAMROCK ROVERS - ODD 0-2:

Tidligere torsdag leverte Strømsgodset en sterk bortekamp i Europa Leagues andre kvalikrunde og senere fulgte Odd opp på Irland.

Dag-Eilev Fagermos gutter møtte Shamrock Rovers på bortebane i den første av to kamper. Klubben er kanskje best kjent nå om dagen for at de nylig har signert Premier League-helten Damian Duff.

Duff var imidlertid ikke i troppen til Shamrock.

To av Occean
Det var en annen gammel helt, Olivier Ocean, som i stedet skulle bli den store spilleren i dette oppgjøret. Spydspissen nettet to ganger.

I det 52. minutt ble Fredrik Nordkvelle lagt i bakken av Conor Kenna og dommeren pekte på krittet. Occean omsatte straffen i nettmaskene.

Etter 62 minutter doblet samme mann ledelsen for gjestene fra Skien.

En corner fra Bentley fant veien til Occeans hode og Odd-spissen headet hjem sin andre scoring for kvelden og Odd var oppe i 2-0.

God utgangspunkt
Kanadieren var sulten på mer og aktiv på topp for det norske laget gjennom hele kampen, men nøyde seg til slutt med to fulltreffere.

Irene yppet seg det siste kvarteret, men Odd holdt unna.

Dette betyr at Odd har et glimrende utgangspunkt før returen spilles på norsk jord om én uke. To bortemål kan også bli meget viktig.

Det er totalt fire runder med kvalifisering de norske lagene må igjennom før de eventuelt kan juble for en plass i gruppespillet i Europa League.

Kommentarer til denne saken