Gå til sidens hovedinnhold

Odd med medalje innen rekkevidde

Olivier Occean og Odd med tre poeng.

ODD - BODØ / GLIMT 2-1:

Mange rynket kanskje litt på nesen da Odd i vinter annonserte at de hadde signert den tidligere storscoreren Olivier Occean.

Occean gjorde det bra for både Odd og Lillestrøm sist han var i Norge, men 33-åringen fra Canada hadde ikke imponert voldsomt for verken Eintracht Frankfurt eller Kaiserslautern de siste sesongene og slik sett var det kanskje lett å tro at veteranen var litt «over toppen».

Tilbake i Skien, der han også spilte i perioden 2004 til 2006, har han imidlertid funnet tilbake målformen og er klubbens toppscorer i år.

- Kjempefornøyd
Søndag var det nettopp Occean som scoret ett av målene da Bodø/Glimt ble slått på Skagerak Arena. Hans 12. ligamål for sesongen.

Dette betyr at spissen er nummer tre på toppscorerlisten så langt i år. Han har kun Adama Diomande og Alexander Søderlund foran seg.

I andre omgang la Fredrik Nordkvelle på til 2-0 og sørget dermed for en grei seier til hjemmelaget. Odd er for fullt med i medaljekampen.

Dag-Eilev Fagermos guter står med 41 poeng og har både bronsen og sølvet innen rekkevidde når sju serierunder gjenstår av sesongen.

- Jeg er kjempefornøyd. Vi gjorde en veldig bra kamp. Vi er knallbra mot en meget god motstander, sa Fagermo til C More etter kampen.

Bodø/Glimt ligger trygt midt på tabellen.

- Vi gir aldri opp. Det er jeg mest fornøyd med, men vi tapte for et veldig godt lag. De var kjempegode, slo Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen fast

Lekkert av Nordkvelle
Publikum på Skagerak Arena måtte vente 54 minutter på kampens første mål. Occean ble revet ned i feltet av Brede Moe og dommeren pekte på krittet. Spissen tok selv straffen og Odd var i ledelsen i Skien.

Spikeren i kista kom 12 minutter før slutt. Espen Ruud kom opp på sin høyreside og slo inn i feltet. Der var Nordkvelle på plass og styrte ballen forbi Pavel Londak på volley. En lekker scoring av Nordkvelle.

Dermed hjalp det lite at Bodø/Glimt reduserte litt ut av ingeting fire minutter før full tid etter en del klabb og babb i feltet.

Se Tippemagasinet her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=qhmjEFsGvNkIFeKr0HeG4UYa7jiEcZ5z5sgKDTOEONDWAVeNI_GNrdJhXJo6g9IwSfg_bjVb01SYaJBsRpkttnYPrRQy88to&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken