Gå til sidens hovedinnhold

Odd sikret opprykk

- Vi må helt klart forsterke stallen, sier Dag-Eilev Fagermo.

ODD GRENLAND – HØDD 4-0:

De har vært det beste laget gjennom hele sesongen og søndag kunne de endelig slippe jubelen løs. Odd Grenland er tilbake i Tippeligaen, etter en sesong i den nest øverste divisjonen.

I søndagens hjemmekamp mot bunnlaget Hødd, var det heller aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. To mål i hver av omgangene sørget for en komfortabel 4-0-seier.

- Må styrke stallen
Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var selvfølgelig godt fornøyd med opprykket, men er klar på at laget fortsatt har en jobb å gjøre i Adeccoligaen.

-Vi spiller en god kamp og skaper 20 målsjanser. Derfor vant vi også fortjent i dag. Det vi først og fremst må gjøre nå er å konsentrere oss om å vinne Adeccoligaen. Deretter må vi bare jobbe videre og forberede oss til neste sesong, sier treneren til Nettavisen.

Når det gjelder neste sesong er Odd-treneren litt usikker. Han mener det er umulig å si hvor gode skienslaget vil være mot tøffere motstand.

- Det er vanskelig å si hvordan nivået vårt er i forhold til Tippeligaen. Vi spilte bra i cupen denne sesongen og må bare gjøre det vi kan for å stabilisere oss, sier Fagermo.

Til tross for at klubben har flere gode spillere i stallen, tror treneren at laget må styrkes om de skal kunne slå godt fra seg i den øverste divisjonen neste sesong.

- Vi må helt klart forsterke stallen. Jeg tror vi i hvert fall må få på plass en tre fire nye folk foran neste sesong, sier han.

Dårligst nummer tre
Etter et drøyt kvarters spill på Skagerak Arena sendte Kenneth Dokken hvittrøyene i føringen.

Bentley fulgte opp med å gjøre 2-0 før pause og allerede da var opprykket i praksis sikret.

To fulltreffere av Peter Kovacs i andreomgang gjorde dagen komplett for hjemmelaget.

Odd topper adeccoligatabellen med 59 poeng når tre kamper gjenstår av årets sesong. Ned til Sogndal på kvalifiseringsplass er det imidlertid hele 12 poeng.

Dag-Eilev Fagermos mannskap kan dermed bli dårligst nummer tre i 1. divisjon, en plass som garanterer direkte opprykk til eliteserien.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken