VIKING - ODD 1-0:

Viking imponerte ikke, men målet til Veton Berisha sikret 1-0 over Odd hjemme i Stavanger.

19-åringen, lillebror av Valon som er proff i østerrikske Salzburg, utgjorde den lille forskjellen i en ganske jevnspilt og kjedelig kamp. Veton Berisha ble også kåret til banens beste spiller av en lokal jury. Det var en matchvinner verdig.

Berisha scoret også i sesongåpningen da Molde ble slått 2-1.

Viking var aldri truet mot Odd, og de vant fortjent. Keeper Rune Almenning Jarstein var bunnsolid, forsvaret gjorde få feil og framover var de det lille hakket hvassere enn Odd. Viking-trener Kjell Jonevret har fått sving på Viking-laget i sin relativt korte regjeringstid.

Fornøyd
- Jeg er fornøyd. Vi hadde noen gode sjanser til å avgjøre dette tidligere. Så lenge det bare står 1-0 vet man ikke, konkluderte Jonevret.

Han var naturlig nok tilfreds med serieåpningen.

- Vi slurvet oss bort mot Sarpsborg. Ellers har dette vært bra, mente svensken.

- Dette var ganske sterkt av oss. Vi burde ha punktert kampen tidligere. Odd skapte ingenting, sa Viking-kaptein Indridi Sigurdsson.

I bunnen
Odd må heve seg, hvis ikke blir dette en sesong der de må kjempe i bunnstriden.

- Det var skuffende at vi ikke fikk med oss noen poeng. Vi hever oss til 2. omgang, men Viking er et godt lag, mente Odd-kaptein Morten Fevang.

Viking hadde de fleste sjansene kampen igjennom, uten at de klarte å score mer enn det ene. Det spilte liten rolle siden de scoret mer enn Odd. Viking har tre seirer på årets fire første seriekamper og ligger plassert som nummer tre på tabellen. Bare Aalesund og Rosenborg er foran. Odd er nummer 14 med tre poeng.

Seieren til tross: Viking ble overgått av Stavanger Oilers søndag. De tok hjem NM-gullet i ishockey etter sin fjerde finaleseier over Vålerenga. (©NTB)