Gå til sidens hovedinnhold

Odds-stjerne klar for Nettavisen

Nettavisen styrker Sportspill-satsingen og henter en av Nordens mest kjente oddstippere.

Her kan du lese Steven-Lee Holmdahls første tips for Nettavisen: - Oddssetterne har ikke fulgt med i timen

Bare en måned etter at Nettavisen hentet inn den suksessrike traveksperten Patrik Fernlund, har vi gleden av å presentere enda et stjerneskudd fra Sverige:

Steven-Lee Holmdahl (28) er kjent for mange norske oddsspillere gjennom sin faste spalte i Sveriges største avis Aftonbladet. Fra nyttår skal han også levere daglige odds- og tippetips for Nettavisens storsatsing Sportspill.no.

Steven har vært tipsansvarlig i Aftonbladet i fire år og har blant annet gitt leserne 13 rette på Stryktipset en rekke ganger. Et av tippetipsene gikk inn med en gevinst på 500.000 kroner. Før Aftonbladet-tiden livnærte han seg nesten utelukkende av oddsspill et par år.

- Jeg ble interessert i spill i tidlig alder, og på skolen var jeg som regel mer opptatt med tabeller og oddsprogrammer enn å lytte til lærerne sier Steven.

- Kult å jobbe for Nettavisen
Steven har også jobbet for selskapet OTW med å analysere oddsprogrammet til Svenska Spel. Omtalene hans ble da vist på de elektroniske skjermene hos svenske spillkommisjonærer.

Han gleder seg stort til å bli fast odds- og tippetipper på Sportspill.no.

- Jeg har hatt jevn kontakt med et par dyktige medarbeidere i Nettavisens sportsspillavdeling de siste årene, og jeg vet hva som forventes av meg. Sportspill.no er en utrolig proff side. Det skal bli kult å jobbe her.

- Blant de beste i bransjen
Steven har opprettet seg et bredt kontaktnett det siste tiåret og ser selv et stort antall fotball- og hockey-matcher i løpet av en uke.

- Jeg får ofte tilgang til avgjørende informasjon fra litt mindre kjente ligaer, og jeg håper å gi Sportspill-leserne noe ekstra.

Nettavisen har lenge jobbet med å få Steven med på laget, og Sportspill-sjef Kurt Leirvåg er ikke i tvil om at gullfuglen er skutt.

- Steven er helt udiskutabelt blant de beste i bransjen. Han har teften, han har kunnskapen og han har en enestående dedikasjon til yrket sitt, er attesten fra Leirvåg.

Nettavisen har også hentet inn Frode Gjesdal som fast travtipper fra nyttår.

Sportspill-teamet ser dermed slik ut i 2014:
Steven Lee-Holmdahl (fast oddsekspert)

Kurt Leirvåg (Sportspill-sjef og odds- og travekspert)

Håkon Einar Hansen (fast travekspert)

Frode Gjesdal (fast travekspert)

Patrik Fernlund (ekspert for travløp på svenske baner)

Birger Christensen og Morten Olsen (galoppeksperter)

Carsten Rabjerg (ekspert for travløp på danske baner)

Thomas Gulbrandsen (prosjektleder)

Her kan du lese Steven-Lee Holmdahls første tips for Nettavisen: - Oddssetterne har ikke fulgt med i timen

Kommentarer til denne saken