Kvinnenes stafett i skiskyting fikk en forferdelig åpning da Marie-Laure Brunet, som gikk ut på første etappe for Frankrike, kollapset i den første bakken etter første skyting.

Hun virket svimmel da hun skøytet ut etter sin feilfrie skyting. Under TV 2-sendingen var det Raphael Poiree som oppdaget det først.

«Den franske jenta kollapset totalt i den første bakken etter standplass. Kollapset totalt», sa Poiree, som nok mente dette billedlig.

Snart ble det bokstavelig.

«Se der, ja! Vi har henne utenfor bildet. Vi ser henne i denne bakken. Oj, oj, oj! Der ramlet hun! Der falt hun om i snøen!» utbrøt TV 2s kommentator Harald Bredeli.

Etter hvert fikk TV-seerne se bilder av Brunet liggende i snøen.

«At stafetten ryker, er en bagatell oppe i det hele. Vi får bare håpe at de får gitt Marie-Laure Brunet den aller beste pleie, og at hun blir frisk og klar igjen.» fortsatte Bredeli.


Brunet ble etter hvert båret ned til stadionområdet. Ifølge TV 2 skal hun ha besvimt.

Litt senere kom det mer informasjon.

«Brunet er fraktet ut på båre, men var ved bevissthet. Hun har fått legehjelp. De første rapportene tyder på at hun kvikner til og kommer tilbake i god form om litt. Positive meldinger, altså! Det var deilig!» fortalte Bredeli.

https://twitter.com/TV2Davy/status/436883150166556673