Gå til sidens hovedinnhold

Øl ble lik i badekar

Mannen skulle bare hygge seg litt. Det gikk veldig galt. Les om verdens verste date.

Den 18. mai i år hadde mannen fra Seattle leid seg en prostituert for kvelden. Etter at de hadde røyket hasj sammen og hatt sex, bestemte mannen seg for å dra til 7-Eleven for å kjøpe litt øl. Det høres ut som starten på en vill helg, ikke sant? Vel, lite visste mannen om hvor vilt det hele ville bli.

Skulle kjøpe øl
Ifølge politirapporten, ble den prostituerte igjen for å ta et bad da mannen dro ut for å handle. Han kom tilbake tyve minutter senere, og oppdaget at baderomsdøren fortsatt lukket. Han ventet i et kvarter, for å ikke forstyrre damen, men bestemte seg til slutt for å gå inn og sjekke om alt var i orden. Det var det ikke. På badet lå den 47 år gamle prostituerte kvinnen død.

I panikk begynte mannen å riste i kvinnen, men fikk ikke respons. Da gikk det i svart for mannen.

Gravde hull i hagen
Han har fortalt politiet at han ikke klarer helt å huske når ting ble gjort og i hvilken rekkefølge, men at han ble værende i leiligheten sin i hele tre dager. Disse dagene gikk stort sett med til å drikke øl, og fundere på hva han skulle gjøre med liket. På et tidspunkt klatret han faktisk ut av vinduet, og begynte å grave et hull i bakken utenfor. Men dette gjennomførte han aldri, og returnerte til leiligheten sin. Deretter løftet han kvinnen oppi badekaret fylt med iskaldt vann, for å forhindre at liket skulle råtne.

Fortsatt i villrede gikk mannen etter hvert tilbake til 7-eleven og ringte sjefen sin fra en telefonboks. Morgenen etter samarbeidet mannen og hans sjef om å ringe politiet, og liket ble endelig overlevert til politiet og rettsmedisinere for obduksjon.

Uvanlig tilfelle
Ifølge talskvinnen for politiet i Seattle, Renee Witt, er å ikke rapportere om dødsfall et lovbrudd i Washington. Likevel vil ikke politiet sikte mannen for dette.

- Hvorfor ydmyke mannen videre? Han har innrømmet at han plukket opp en prostituert, og denne kvinnen døde uheldigvis i leiligheten hans, sier hun.

Men hva får noen til å beholde et lik i leiligheten sin i flere dager?

- Det kan virke som om han var redd og ikke visste hva han skulle ta seg til, og hadde ingen han kunne ringe. Det er nok snakk om kommunikasjonsproblemer.

Rettsmedisinerne har hittil ikke kommentert saken, men rapporten er klar tidlig i juli.

- I mine 14 år i politiet, har jeg ikke vært borti noe lignende, sier Witt.

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt