Gå til sidens hovedinnhold

Olsen herjet for RBK

Trond Olsen viste igjen hvorfor han kan bli en viktig mann for Rosenborg.

VIKING – ROSENBORG 1-5:

Da Stabæk og Rosenborg møttes til treningskamp på Telenor Arena for en drøy uke siden, var det nyinnkjøpte Trond Olsen som ble tungen på vektskåla i 1-0-seieren.

Mot Viking skulle han gjenta bragden og samtidig vise at han kan være en av brikkene som Rosenborg manglet i fjor.

Viking gode i starten
For da Steffen Iversen stusset gjennom et langt oppspill etter 19 minutter og Olsen stakk bak Iversen og scoret sikkert alene med Thomas Myhre, var det nok flere i Rosenborg som smilte godt.

For nå ser nemlig Rosenborg ut til å ha en målfarlig midtbanespiller, som kan bryte gjennom og score de målene som sjeldent kom i fjor.

Men Viking var langt fra sjanseløse i oppgjøret på Viking Stadion.

Blåtrøyene startet faktisk best og skapte flere gode muligheter før Rosenborg tok ledelsen. Men derfra og ut handlet det mest om trønderne. Men heller ikke de klarte å få flere tellende resultat før pause.

Etter hvilen fortsatte kampen i samme spor. Viking med noe spill, men Rosenborg med resultat.

Målkalas
For etter 70 spilte minutter spilte Rosenborg seg gjennom et vaklende og tydelig ukomfortabelt Viking-forsvar. Alene med Myhre var Alexander Tettey iskald.

Ti minutter senere var Olsen på farta igjen. Nok en gang var Børre Steenslid for sent ute og klippet ned Olsen inne i feltet. Straffen satte Marek Sapara sikkert i målet.

Og da Viking ikke trodde det kunne bli verre, dukket jammen denne Olsen opp igjen. Nok en gang dro han av Børre Steenslid og klinte ballen i mål. 4-0 og Vikings problematiske vintersesong fortsetter.

For selv om Ragnvald Soma satte inn 1-4 på straffe, var nok akkurat det mager trøst for Uwe Rösler.

Ydmykende
For rett før full tid kom Sapara seg fri og fant svenske Mikael Lustig foran mål. Høyrebacken gjorde ingen feil og sørget for å gjøre ydmykelsen komplett.

Og mens Rosenborgs Erik Hamrén fikk mange positive svar i søndagens kamp, står nok Rösler igjen med mange flere spørsmål.

Det lover ikke godt, bare én uke før seriestart.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken