Gå til sidens hovedinnhold

Olympiakos fullfører jobben

Kostas Mitroglou og Olympiakos delte poeng med Benfica i det forrige oppgjøret, men i kveld tror vi grekerne beholder alle tre.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Åby: Nettavisen i ny toppfart
V5 Bjerke: Debut med mersmak?
Oddstips: Revansje i Parken

Det er Champions League-tirsdag på langoddsen i dag, men vi finner også kamper fra blant annet Conference, League One, NHL og ATP London.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
7. Real Sociedad – Manchester United H 2.95

Champions League, gruppe A. Real Sociedad er uten poeng og ligger sist i gruppa. Forrige møte mellom lagene endte med 0-1-tap for spanjolene; Martinez sendte ballen i eget nett etter kun to minutter. Fortjent seier til United som fort kunnet vunnet med mer, men Sociedad skapte også sine sjanser og traff stolpen ved to anledninger. Bedre uttelling for la Real i helgens seriekamp mot Osasauna, som endte med 5-0-seier. Ser ut til å ha ristet av seg den svake seriestarten og har 3-1-1 i formutvikling.

Manchester United viser i likhet med vertene bedring i formen. Var riktignok nære ved å gå på en ny smell i forrige seriekamp på Old Trafford mot Stoke, men den sedvanlige sluttspurten ga full uttelling for United. Fulgte opp med 3-1-seier over Fulham i helgen, og har også 3-1-1 på de fem siste. Vunnet sine to hjemmekamper i CL, mens bortemøtet med Shaktar Donetsk endte 1-1. Britene leder gruppen med syv poeng fra tre kamper. Danny Welbeck, Michael Carrick, Jonny Evans og Rafael er ute med skade og blir ikke å finne på dagens bane.

Real Sociedad er ute av turneringen med tap i dag, og ett poeng kan også være for lite hvis Bayer Leverkusen slår Shaktar Donetsk. Spanjolene må altså fremover på banen, noe United selvsagt kan utnytte. Vi har likevel sansen for et offensivt innstill hjemmelag, og prøver oss med et langskudd på la Real til 2.95 i odds.

Følg dagens Champions League-kamper live på Nettavisen

Dagens avslag
59. Maidenhead United - Farnborough FC

Conference North. Tunge tider for Maidenhead United, som vaker over nedrykksstreken etter fem strake tap. Røk 0-2 borte for Eastbourne Borough i helgen og har nå ikke vunnet en kamp siden 7.septbember. Ligger på 19.plass med tolv poeng fra like mange kamper. Vært enten eller for Farnborough så langt med 6-1-5 totalt. Plukket brorparten av poengene sine hjemme, på bortebane har de kun slått nedrykksplasserte Tonbridge Angels. Har 1-1-3 på fremmed gress. 2.60 på vertene som har tapt fem på rad er uaktuelt, og 1.95 på variable og bortesvake Farnborough frister også svært lite.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
33. Olympiakos – Benfica

I gruppe C utkjemper Olympiakos og Benfica en jevn kamp om annenplassen bak suverene PSG på topp. Begge sider har fire poeng fra tre kamper, men grekerne leder an med bedre målforskjell. Bare snaue to uker siden forrige oppgjør i Lisboa endte 1-1. Benfica hadde før det vunnet syv strake på hjemmebane i UEFA-turneringer, men mot Olympiakos lå de under store deler av kampen. Slet lenge med å bryte gjennom kompakte grekere, men fikk til slutt utlignet syv minutter før slutt.

Lite å utsette på seriestarten til Olympiakos. Laget har scoret fem mål i to av de tre siste seriekampene, og troner på topp med 9-1-0 totalt. Vunnet tolv av femten kamper i alle turneringer, og deres eneste tap hittil kom mot PSG i CL. Fikk en fin oppladning til dagens kamp med helgens 1-0-seier over Panathinaikos borte. Avgjørelsen falt rett før slutt ved Kostas Mitroglou, som bøtter inn mål om dagen. Spissen har notert fire hat-tricks og 16 mål totalt denne sesongen.

Grekerne deltok også i fjorårets CL. Endte da på tredjeplass i gruppen med ni poeng, og røk senere ut i 16-delsfinalen i EL. Laget har trolig noen forfall i dag; Gaetan Bong, Paulo Machado og Ariel Ibagaza ser ut til å måtte stå over, mens Dominguez og Michael Olaitan er usikre.

Benfica åpnet serien med å tape mot bunnlaget Maritimo, men med 4-1-0 i formutvikling henger de godt med i toppen. Ligger på 3.plass med 6-2-1 totalt, tre poeng bak serieleder Porto. Ladet opp til dagens kamp med å slå bunnlaget Academica 3-0-borte.

Benfica har sparket godt i fra seg ute i Europa de senere årene; portugiserne er tapende finalist fra fjorårets Europa League, mens 2011/12 resulterte med kvartfinaleplass i CL. Er en del usikkerhet rundt flere navn i troppen; Guilherme Siqueira, Lazar Markovic, Miralem Sulejmani og Eduardo Salvio testes før kampstart.

Olympiakos skapte store problemer for Benfica i forrige møte, og i kveldens kamp kommer grekerne til å få et ekstra løft på hjemmebane. Vi liker sjansene til vertene og spiller hjemmeseier til 2.20 i odds.

Spilleforslag 2 tirsdag (spillestopp kl 20.40):

33. Olympiakos – Benfica 2.20 3.15 2.95

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken