Saken mot mannen starter i Kristiansand tingrett i dag, og den 33 år gamle lærerassistenten fra Rogaland står tiltalt på 36 punkter. Overgrepene skjedde i tidsrommet 2001 til 2007, og spenner fra smugfilming i dusjen til samleie med mindreårige.

Sex med 11-åring
De to alvorligste punktene i tiltalen dreier seg om seksuell omgang med to mindreårige jenter. I 2005 lokket han en elleve år gammel jente til å ha samleie med ham. Overgrepet skal ha skjedd i en campinghytte.

Vinteren 2006/2007 hadde mannen ved tre anledninger sex med en 13 år gammel jente på et hotell i Kristiansand.

Unik sak
Mannen har ifølge tiltalen også forledet flere jenter under 16 år til å kle av seg og sende ham nakenbilder av seg selv. Dette skal ha skjedd via MSN Messenger og mobiltelefon.

Mangel på tidligere rettspraksis gjør saken unik, og påtalemyndigheten har brukt lang tid på å utarbeide en strafferamme. Saken blir en prøvesak som skal fastsette et straffenivå for slike saker, skriver fvn.no.

Filmet i smug
Han er også tiltalt for å ha oppbevart rundt 14.000 bilder og 4.300 filmer av barnepornografisk karakter. Flere av disse bildene og filmene stammer fra en ungdomsskole i Sandnes der mannen jobbet. I smug filmet læreren skolejenter mens de dusjet og kledde seg i garderoben.

Mannen skal også ha videresendt flere av bildene og filmene til andre.

- Angrer forholdene
Gjennom sin forsvarer, Ben Fegran, sier den tiltalte lærerassistenten at han angrer og ønsker å stå til rette for overgrepene.

- Min klient har erkjent forholdene som lå til grunn for siktelsen, men tiltalebeslutningen er omformulert. Han erkjenner ikke at forholdene er så omfattende som det tiltalen tilsier, sier Fegran til fvn.no.

Nettavisen følger rettssaken.