Gå til sidens hovedinnhold

Omkom i trafikkulykke i Nordland

En person er omkommet og en alvorlig skadet etter at en trailer kolliderte med en personbil i Nordland fredag kveld.

- En trailer og en personbil har kollidert i Tjeldsund, og det høres ut som det er alvorlig, det er alt vi vet ennå, opplyste operasjonsleder Randi Fredly ved Midtre Hålogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen like etter ulykken fredag kveld.

Politiet fikk ulykkesmeldingen klokken 19.45, og politi og ambulanse skal ha vært fremme ved ulykkesstedet en drøy halvtime senere.

- Tilstanden er alvorlig i hvertfall for én person, men vi har fremdeles ikke oversikt over hendelsen, sier operasjonsleder Fredly rett før klokken 21.

Omkom
Klokken 22.20 bekrefter politiet i Midt-Hålogaland at en person er omkommet, og at en mann er fraktet til Harstad sykehus med alvorlige skader.

- Det var én person i traileren og fire personer i personbilen. Samtlige overlevende er fraktet til sykehuset, men tilstanden karakteriseres som alvorlig for bare en av dem, sier operasjonsleder Kåre Munkvold til TV 2 Nettavisen.

Tursist-hovedåre
Pårørende var rett før klokken halv elleve fredag kveld ennå ikke varsler, og politiet vil derfor ikke ut med ytterligere opplysninger omkring identiteten til de involverte i ulykken.

Åstedet for ulykken er E10 ved Hårvik i nærheten av Kongsvik i Tjeldsund kommune, midt mellom Harstad og Lødingen i Nordland. Europaveien er hovedåre til Vesterålen og Lofoten.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken