Gå til sidens hovedinnhold

Onanisjåfør dømt til fengsel

Masserte den ene i skrittet, angrep den andre. Nå får han definitivt ikke kjøre drosje mer.

(iOslo.no) Oslo tingrett har dømt den 30 år gamle taxisjåføren til 60 dager bak murene for sine overgrep mot to kvinnelige passasjerer.

Les også: - Masserte meg i skrittet

Natt til søndag 6. mai i fjor huket den ene kvinnen (35) en drosje på vei hjem fra fest. Hun betaler for seg og forlater bilen. Mannen gikk da ut av bilen og angrep kvinnen bakfra.

- Han tar tak i brystet mitt, noe som gjør meg veldig redd. Han sier så at han skal «vise meg hvordan han skulle gjøre det her». Jeg var sikker på at jeg skulle bli voldtatt, fortalte kvinnen i retten.

Grov nedverdigelse

- Han var veldig brutal og gjorde masserende ting foran og bak. Jeg har aldri blitt så nedverdiget i hele mitt liv.

Den andre kvinnen (51) opplevde etter en taxitur den 27. juni i fjor også at mannen kom etter henne. Utenfor kvinnens leilighet angrepet han damen, klådde på henne og prøvde å kysse. Kvinnen kjempet for å ikke bli holdt fast, men ble klådd på.

Ifølge vitner onanerte sjåføren på gata etter at kvinnen kom seg i sikkerhet inne i bygården sin.

51-åringen sier til iOslo.no at hun ikke orker å bo i Oslo mer etter det som har skjedd.

Redd for hevn

- Herregud, hva er det med den mannen? Har han rett til å behandle oss sånn? Heldigvis skal jeg flytte, for han vet hvor jeg bor. Jeg er redd for at han skal hevne seg, avslutter hun.

Mannen har kommet med ulike versjoner av det som har skjedd, og retten festet ikke lit til hans forklaring, ifølge dommen.

Nå er han dømt til 60 dagers fengsel, tap av retten til å være yrkessjåfør for alltid, betale til sammen 90.000 kroner i oppreisning til kvinnene og tap av førerkort i nærmere to år.

Les flere saker på iOslo.no

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken