Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens norske overgangsrykter

Blir Moldes Vegard Forren bundesligaspiller?

Norske klubber får ikke hente nye spillere for 1. august. Men jakten er allerede i gang, og dermed begynner også ryktene å gå.

Her er onsdagens skriverier:

* Moldes stopperkomet Vegard Forren (20) skal være på vei til bundesligaklubben Hoffenheim, som tidligere har hentet tippeligaspillerne Edu og Pelle Nilsson. – Jeg blir ikke overrasket hvis han havner i Hoffenheim, sier spillerens rådgiver Sverre Mauseth. (VG)

Overfor TV 2 utelukker ikke Molde et salg.

* Rosenborgs Fredrik Stoor skal være aktuell for Blackburn og Wigan. Både Paul Ince og Steve Bruce skal være villig til å bruke rundt 15 millioner kroner for å hente EM-spilleren til Premier League. (Daily Star)

* Tromsø skal ha to spillere på prøvespill. Den ene er spissen Vjatšeslav Zahovaiko fra FC Flora Tallinn, som har scoret 107 mål på 113 kamper for den estiske hovedstadsklubben. Den andre er keeper, men Tromsø vil ikke si hva han heter eller hvilken klubb han tilhører. (TIL.no)

* Mattias Andersson kan være på vei bort fra Strømsgodset. - Det er ganske stor interesse for Mattias, men hittil har det kun vært mye prat og spekulasjoner. Det er mange som spør om ham, men ingen konkrete tilbud, sier agent Patrick Mörk. (Drammens Tidende)

* Per Morten Kristiansen (26) kan bli FFKs redningsmann i buret, som følge av skadeproblemene på keeperplass. Kristiansen spiller i Haugesund. (Fredriksstad Blad)

* HamKam-spissen Roman Kienast kan bli Viking-spiller. Han er aktuell som erstatter for Andrius Velicka, som går til Rangers. (Hamar Arbeiderblad)

Har du hørt andre rykter om din klubb? Send oss et tips!

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken