Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens norske overgangsrykter

Fulham og Rosenborg blir ikke enige om prisen på Fredrik Stoor.

BEKREFTET: Fredrikstad fotballklubb og franske Le Mans har blitt enige om en overgang for Tarik Elyounoussi. Nå er det opp til Tarik om han vil forlate FFK til fordel for den franske klubben. Uansett vil Tarik spille for FFK mot Lillestrøm, Stabæk og Brann denne sommeren. (Fredrikstadfk.no)

* Prisen for Elyounoussi skal være 30 millioner kroner. (TV 2)

* Tirsdagens forhandlinger mellom Rosenborg og Fulham førte ikke til enighet om en overgang for Fredrik Stoor. Fulham skal ha budt 15 millioner, Rosenborg krever 20. Erik Hoftun er imidlertid fortsatt åpen for at Stoor kan bli solgt. (Adresseavisen)

* Til tross for flere måneder med forhandlinger, sliter RBK med å bli enige med Alexander Tettey og Per Ciljan Skjelbred om nye kontrakter. Begge har vært linket til klubber i utlandet den siste tiden. (Adresseavisen)

* Thorstein Helstad vil ikke ta initiativ til forhandlinger om en ny Brann-kontrakt. Agent Stig Lillejord håper en utenlandsk klubb melder sin interesse. Det vil være et godt kort å ha på hånda ved eventuelle forhandlinger. (TV 2)

* Oluwasegun Abiodun (23) er trolig ferdig i HamKam. Nigerianeren, som har kontrakt ut sesongen, ville ikke trene med laget i går og er uaktuell til kveldens kamp mot Rosenborg. (Hamar Arbeiderblad)

* Tromsø vil tilby keeperen Marcus Sahlman (23), som har vært i klubben på prøvespill, kontrakt. Men svensken har allerede et kontraktstilbud fra en annen klubb. (Bladet Tromsø)

* Bodø/Glimt får onsdag tre trønderske andredivisjonsspillere på prøvespill. Det dreier seg om Ranheims Robert Vikestad (som minner litt om Mini som spillertype, red.anm.), Strindheims Aleksander Larsen og Steinkjers Karl Morten Eek. (Avisa Nordland)

* Benjamin Kibebe forlater Aalesund til fordel for Nordsjælland. Han erstattes av Daniel Arnefjord. (Aafk.no – bekreftet)

* Roman Kienast står fortsatt høyt på Vikings ønskeliste. HamKam-spissen ser gjerne at overgangen går i orden. (Rogalands Avis)

* Viking skal også ha forhørt seg om Lyns midtbanespiller Tomasz Sokolowski, som er Bosman-spiller etter sesongen. (Stavanger Aftenblad)

* Espen Olsen, som er utleid fra Stabæk til Start til 1. august, ønsker å bli værende i sørlandsklubben. (Budstikka)

* Molde og Hoffenheim er enige om en overgang for Vegard Forren. Nå er det opp til spilleren. (Nettavisen)

Har du hørt andre rykter om din klubb? Send oss et tips!

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken