Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

- En ære, sier Rafael van der Vaart om Chelsea-ryktene.

* Etter at Guus Hiddink ble bedt om å sette opp en liste over mulige sommerkjøp i Chelsea, har det ikke stått stille i diverse avishus. Rafael van de Vaart er kanskje blant de aktuelle, spekuleres det i. – Det er alltid rykter, spesielt når man ikke er i førsteelleveren, sier van der Vaart til De Telegraaf. – Men jeg er helt klart beæret over å bli nevnt, røper Real Madrid-stjernen.

* Didier Drogba skal være klar for å skrive under en ny kontrakt med Chelsea. More to follow! (Daily Express)

* Peter Kenyon ønsker ikke å bidra til spekulasjonene om hvem som overtar managerrollen i klubben, dersom Guus Hiddink forsvinner i slutten av mai. Carlo Ancelotti og Frank Rijkaard nevnes stadig oftere, men klubbdirektøren forblir «tight lipped». (Flere medier)

* Mark Hughes nekter for at Robinho kan være på vei ut av City of Manchester Stadium. – Han er en del av mine langtidsplaner, sier Hughes ifølge Teamtalk.

* Gianfranco Zola ønsker å sikre seg OShea fra United. West Ham kan imidlertid få konkurranse fra Derby om signaturen til den unge landslagsspilleren. Ja, for det er jo selvsagt U21-iren Jay OShea fra Galway United det er snakk om.

* Det spekuleres i at Alexander Frei er på vei bort fra Borussia Dortmund. Fotballmagasinet Kicker skriver at Tottenham Hotspur, Napoli og Paris St. Germain følger utviklingen nøye.

* At Tottenham ønsker seg Diego Milito til sommeren, skrev vi i gårsdagens spalte. The Sun skriver i dag at Genoa-spissen kan bli londoner for 10 millioner pund.

* Danny Rose har gått på utlån fra Tottenham til Watford. 19-åringen omtales som en «begavet, offensiv midtbanespiller» på klubbens hjemmeside (Sky Sports)

* Daily Mirror skriver at Hamburg-manager Martin Jol vurderer å hente Jaques Maghoma fra gamleklubben Tottenham. 21-åringen fra Kongo har gått gradene i klubbens ungdomsakademi.

* Adelaide United ønsker å hente Richard Garcia fra Hull City (Daily Star)

* Paul Scharner har hintet om at han forlater Wigan Athletic dersom klubben ikke kvalifiserer seg for Europa neste sesong. (The Sun)

* Til slutt kan vi melde at Carl Hoefkens kommer til å forlate West Bromwich dersom sesongen ender med nedrykk. Om dét er en nyhet, er åpent for debatt. (Flere medier)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Vann plenen og potteplantene automatisk mens du er på ferie

Kommentarer til denne saken