Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Barcelona vil ha Chelsea-stjerne, og også andre storklubber er aktive.

* Som Nettavisen skrev onsdag morgen er dagens mest spektakulære rykte at Liverpool vil legge hele 500 millioner kroner på bordet for Carlos Tevez’ tjenester. Dermed blir Tottenhams bud på 180 millioner kroner alt for fislete for argentineren som nå spiller i Manchester United, skriver The Sun.

* Men Tottenham har langt flere jern i ilden. The Guardian mener å vite at manager Harry Redknapp nå vil konsentrere seg om Sunderlands angriper Kenwyne Jones. Samme Jones har uttalt at han uansett vil forlate Sunderland dersom klubben ikke klarer å holde seg i Premier League, skriver The Sun.

* Aston Villas midtbanespiller Gareth Barry var sterkt ønsket av Liverpools Rafael Benitez sist sommer, og interessen skal ha blusset opp igjen. The Independent melder at også denne spilleren jaktes av Tottenham. Dersom Tottenham får Barry som trøst for Tevez, blir kanskje Tottenhams fans fornøyd. Det gjør sikkert mange Liverpool-fans også, dersom det betyr at Xabi Alonso blir i klubben.

* Tottenham er heite på ryktebørsen. Daily Mail skriver at de er interessert i Inters Sulley Muntari, men at spilleren selv ikke vil til London-klubben. Også Lazios angriper Goran Pandev skal være ønsket på White Hart Lane, skriver The Times.

* Fremtiden til Arsenals stjernespiss Emmanuel Adebayor har vært gjenstand for hyppige spekulasjoner i det siste. De vil neppe avta i styrke etter at The Guardian skriver at Adebayors agent ikke har peil på hvor 25-åringen kommer til å spille neste sesong.

* En annen storspiller kan være i ferd med å skifte klubb, og også liga. Barcelona skal ha et bud på hele 200 millioner kroner på trappene for Chelseas venstreback Ashley Cole, rapporterer Daily Express.

* Wigan ser ut til å miste midtbaneduoen Antonio Valencia og Paul Scharner i løpet av sommeren. Valencia skal være ønsket av både Real Madrid og Manchester United. Og mens Daily Mirror mener å vite at Real er favorittene til å dra i land spilleren, skriver de at Valencia selv ønsker å gå til United.

* Blackburns Roque Santa Cruz har lenge vært linket til større klubber. Nå mener The Sun at en overgang til Manchester City nærmer seg for angriperen, mens Citys Daniel Sturridge kan gå motsatt vei.

* Forrige dagen skulle Diego Forlan til Liverpool, nå skal også han til City. I hvert fall hvis The Sun får rett, noe de som kjent langt fra alltid gjør. Avisen skriver i hvert fall at City vil gi 180 millioner kroner for Atletico Madrid-spissen.

(Kilde: BBC)

Kommentarer til denne saken