Chelsea skal være nærme en signering av Sergio Agüero fra Atlético Madrid. Det kommer ikke til å bli for lommerusk heller. Det er forventet at Chelsea setter ny britisk rekord med å betale hele 40 millioner pund (377 millioner kroner). Det skal også ha blitt inngått en avtale i sommer, men den strandet når Chelsea ikke ville betale Agüeros prisforlangende lønn, rundt 60 millioner kroner. Hvis avtalen går i orden, ser Robinhos 320 millionersovergang til Manchester City ut til å bli sprengt. (Daily Telegraph)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Italienske Napoli har uttalt at en overgang til Chelsea, for midtbanespilleren Marek Hamšík for 250 millioner, er helt uaktuelt. (Press Association)

AC Milans Gennaro Gattuso håper at han i januar kan ha beina sine trygt plantet i Manchester. Den blå delen. Gatusso skal ikke trenge særlig mye tilpasningstid på de britiske øyene, ettersom han kan engelsk fra tiden sin i Glasgow Rangers. (Daily Mirror)

Mikel Arteta nekter for at han er på vei bort fra Everton til Atlético Madrid, og sier han vil bli i klubben ut karrieren. (The Sun)

Roman Pavljutsjenko skal være meget lysten på å forlate Tottenham til fordel for hvilken som helst russisk klubb. Dette må skje raskest mulig, ifølge russeren selv. Spartak Moskva og Zenit St. Petersburg har vist sin interesse for å hente spilleren tilbake til Russland. (Daily Mirror)

Manchester City skal også være interessert i Tottenhams David Bentley. Bentley, som kostet 180 millioner kroner da han ble kjøpt fra Blackburn, er nå tilgjengelig for 80 millioner kroner. Det er forventet at Martin Petrov vil gå motsatt vei i den samme avtalen. (Daily Mirror og Daily Star)

Tottenham ser ut til å slå Manchester United på målstreken i kampen om å signere Plymouths Jamie Richards. Familien til Richards er fra London-området og det ser ut til å bli utslagsgivende for hvilken klubb stortalentet til slutt velger. (Daily Mirror)

Les også: I dag hadde Liverpool-filmen premiere. Dette er neppe filmen for Everton og Manchester United-fansen.

Liverpool, Arsenal og Tottenham har alle planlagt å signere Mahamadou Diarra i januarvinduet. Problemet er at i samme tidsrom spiller Diarra Africa-cup, og blir neppe så tilgjengelig for forhandlinger. (Daily Star)

Brighton vil gjerne beholde Arsenals høyreback Gavin Hoyte på lån fram til januar selv om de allerede har gitt keeper Lee Butcher tilbake til Tottenham.

Liverpool har ikke så mange penger om dagen. For å få råd til å kjøpe spillere, og til og med lønne dem, må noen forsvinne. Fire spillere skal stå på avskjedsblokken. Ryan Babel, Andrea Dossena, Andrij Voronin og Philipp Degen har tydeligvis ingen fremtid på Anfield. (Daily Telegraph)

Everton er fremdeles interessert i Standard Lièges serbiske spiss, Milan Jovanovic. Serberen sin kontrakt går ut i sommer, og han kan da forhandle med andre klubber allerede i januar. Dermed kan lønnen hans også bli litt høyere ettersom han kan komme til Everton for slikk og ingenting. (Daily Mirror)

Selv om man ikke hører så mye om dem, har Wigan også kjøpsplaner. Wigan-manager Roberto Martinez prøver seg på honduraneren Johnny Palacios, som er lillebroren til Tottenhams Wilson. Palacios er Honduras svar på Flo-klanen, da hele fire familiemedlemmer har spilt på landslaget. (Daily Mirror)

Manchester CitysCarlos Tévez holder endelig på å lære engelsk. Han har nemlig blitt hektet på TV-såpen Coronation Street, Englands lengstlevende dramaserie, som har rullet på britiske skjermer siden 1960! Det er uklart om Tevez begynte på første episode eller hoppet rett inn. Vi gidder ikke å undersøke saken. (Daily star)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!