Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Kan denne spissen være løsningen for Arsenal?

Nicklas Bendtner skal gjennomgå en test førstkommende fredag, som vil vise hvor lenge det er til den danske spissen igjen er spilleklar. Hvis Bendtner er ute i to måneder til, mener Arsène Wenger at Arsenal er nødt til å kjøpe inn en spiss. Noen vil kanskje mene at dersom Bendtner anses som løsningen, bør regnestykket settes opp på nytt.

Uansett: The Sun melder at Arsenal vil prøve seg med et bud på ni millioner pund for Carlton Cole i West Ham. Nummer 12 i West Ham har scoret sju ligamål på 13 kamper denne sesongen, mens Arsenals nummer 52 har scoret tre mål på åtte kamper fra start og fem innhopp.

Arsenal kjemper med Manchester United om 17-åringen Adam Matthews i Cardiff City, ifølge samme avis. Forsvarsspilleren betraktes ifølge BBC som et av de største talentene utenfor Premier League. Arsenal hentet jo Aaron Ramsey fra den walisiske klubben, noe som kanskje kan vippe en eventuell avgjørelse fra Matthews i londonklubbens retning.

Daily Star, ingen stjerne i avisverdenen, melder at Arsenal er i ferd med å miste sitt spanske midtbanetalent Fran Merida til Atletico Madrid, etter at den Barcelona-fødte 19-åringen skal ha takket nei til en ny kontrakt.

Vi tar toget nordover fra London, til Manchester, denne storbyen som ble grunnlagt allerede i det første århundret. Manchester Uniteds stoppergigant Nemanja Vidic avfeier spekulasjoner om at han er på vei til Real Madrid, skriver The Sun.

Juan Sebastian Veron avfeier også, men i hans tilfelle gjelder det en overgang fra Estudiantes til Manchester City. Argentineren, som tidligere spilte for byrivalen United, skal ha takket nei til et tilbud om en ettårskontrakt verdt sju millioner pund for både ham og Estudiantes.

Litt av pengene som City sparer på Verons nei, skal visstnok gå til målvakten Joe Hart, som vil få doblet lønnen selv om klubben planlegger å låne ham ut igjen neste sesong. Hart er denne sesongen utleid til Birmingham, hvor han storspiller.

Daily Mirror forteller onsdagens lesere at Manchester City får kamp av både Chelsea og Tottenham om signaturen til Sampdoria-spissen Giampaolo Pazzini, som vil koste rundt 22 millioner pund.

Togturen fra Manchester til Liverpool tar en times tid, men det går naturligvis raskere å forflytte seg på internett. Andrea Dossena er på vei til Napoli, som det ble meldt tirsdag. Liverpool-backens agent sier til Tuttomercatoweb at han regner med at Dossena ankommer Napoli torsdag.

Liverpool skal for øvrig ha takket nei til et bud på ni millioner pund for Ryan Babel fra Birmingham. Merseysideklubben krever 12 millioner pund. Men hvis man leser denne saken, vil man kanskje spørre seg om ikke Rafael Benitez burde takke nei til alle bud.

Mye tyder at Burnley mister manager Owen Coyle til Bolton, etter at han ba om å få forlate Turf Moor. Burnley krever ifølge The Sun tre millioner pund i kompensasjon, og vurderer å erstatte Coyle med John Hughes fra skotske Hibernian. Bolton vil for øvrig selge Gary Cahill, som ifølge Daily Mirror verdsettes til 15 millioner pund, for å gi klubbens nye manager penger til spillerkjøp.

Ellers kan vi melde at Wigan vil hente inn Sporting Gijons venstreback Roberto Canella, og muligens selge Maynor Figueroa, mens Hull City vil kvitte seg med Kevin Kilbane og Jan Vennegoor of Hesselink for å redusere kostnadene, melder Daily Star. Dessuten skal Blackburn være villig til å selge Benni McCarthy, som ønsker seg vekk fra manager Sam Allardyce.

Vi runder av i London, med The Times' sak om at Tottenham har fornyet sin interesse for midtbanespilleren Miguel Veloso, etter at han scoret i Sporting Lisboas cupseier mot Braga.

Kilder: BBC, Press Association, The Sun, Daily Star, Daily Mail, Tribal Football, Daily Mirror, The Times

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff

Kommentarer til denne saken