Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Ronaldo tilbake til Manchester United for en uhyrlig sum.

Manchester United skal være i ferd med å hente «hjem» Cristiano Ronaldo fra Real Madrid, om vi skal tro spanske goal.com. Sir Alex Ferguson & co. holder angivelige på å forberede et bud på 790 millioner kroner. Gitt at Manchester United har gjeld til oppover øverste benkerad på Old Trafford, Ronaldo har en utkjøpsklausul på ti ganger Uniteds angivelig bud og at Real Madrid-president Florentino Perez har sagt at han aldri vil selge Ronaldo, kan vi vel legge denne død med en gang. Eller?

Liverpools brasilianske midtbanespiller Lucas Leiva har vært en stor kilde til frustrasjon for Liverpool-supporterne i redaksjonen. Når det nå i dag skrives at han kommer til å bli solgt til Juventus for 70 millioner kroner i januar, går de bare her og smiler.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

En som kan være på vei inn i Liverpool-stallen på sikt, er Dieumerci Mbokani fra Kongo. Han spiller til daglig spiss for Monaco, og takket nei til en overgang i sommer. Nå sier han imidlertid at han gjerne vil spille for Liverpool i fremtiden.

Everton har angivelig allerede sikret seg sin første forsterkning i det kommende overgangsvinduet. Klubben er enige med Nefchi Baku omen overgang for midtbanespilleren Araz Abdullajev (18) som også spiller på Aserbajdsjan landslag.

Kyle Naughton slet med raske Arsenal-spillere da han spilte i Tottenhams forsvar tirsdag kveld. Portsmouth vil likevel gjerne ha ham på lån så fort som mulig.

Tottenham-forsvarer Sebastien Bassong er for øvrig rasende på Samir Nasri som han hevder filmet seg til straffespark da Arsenal slo Spurs 4-1 i ekstraomgangene i ligacupen tirsdag kveld.

Hoffenheim-spiss Peniel Mlapa innrømmer at han er smigret over den angivelige interessen fra Tottenham.

Arsenal-manager og tribunesliter Arsène Wenger følger nøye med på Ajax-forsvarer Jan Vertonghen.

Aston Villa-manager Gérard Houllier vil gjerne kikke litt nærmere på midtbanespilleren Barry Bannan før han sender ham på lån til Sheffield United. ¨

Houllier hevder for øvrig at Aston Villa har vært preget av «sjokk og kaos» i innledningen av sesongen.

- Hold kjeft og prat med meg privat! Det sier Manchester City-manager Roberto Mancini om City-spillerne som klager over mangel på førstelagsfotball. Mancini er lei av å se klaging i avisene uten at han hører om det selv.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Celtic bekrefter at de også kan tenke seg Manchester City-keeper Shay Given.

Manchester United endrer rutinene for reforhandling av kontrakter. I fremtiden vil kontraktene bli reforhandlet når ett år gjenstår og ikke to år slik praksis er nå.

Fulham kommer for øvrig til å tilby Danny Murphy en ny kontrakt.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken