Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Gareth Bale og Andy Carroll blir snart lagkamerater hvis Harry Redknapp får viljen sin.

Andy Carrolls fantastiske sesong blir lagt merke til. Nå ønsker Harry Redknapp å legge rundt 180 millioner kroner på bordet for 21-åringens tjenester. Newcastle på sin side skal ikke være særlig lysten på å la spissen forlate St.James Park med det første.

Også Steven Pienaar har fått Redknapps oppmerksomhet. Spurs-manageren ser på Everton-spilleren som en god signering, og skal være villig til å gjøre et fremstøt i januar.

Edin Dzeko kommer stadig nærmere en overgang til Manchester City. Bosnieren skal være på vei til London i dag, for å gjennomføre den medisinske testen, mens Manchester City møter Arsenal i hovedstaden.

Det fører trolig til at Roque Santa Cruz forlater City i januar. Paraguayaneren har tidligere i år avslått en overgang til Lazio, men hevder nå å være i nye samtaler med den italienske hovedstadsklubben.

Monaco skal være interessert i å tilby Dieumerci Mbokani til Aston Villa for å få hente Stephen Ireland til Frankrike.

Arsenal-manager Arsene Wenger er en stor fan av Ronaldinho, og kunne gjerne tenke seg å se brassen i Premier League. Nå tyder likevel det meste på at Ronaldinho vender hjem til Brasil og moderklubben Gremio.

Wenger er godt fornøyd med både midtbanen og angrepet sitt, men kan komme til å kaste seg ut på januar-handel for å forsterke forsvaret. Til tross for en god sesong så langt skal en erstatter for skadde Thomas Vermalen være ønsket på Emirates.

Daily Star melder at både West Ham og Blackburn er ute etter underskriften til Barcelonas argentinske forsvarsspiller Gabriel Milito. Yngstebror Milito skal være mindre fornøyd med spilletiden han får på Nou Camp.

Hatem Ben Arfa har signert en permanent avtale med Newcastle. Til tross for beinbruddet i fjor høst, har franskmannen imponert Newcastle-ledelsen nok til å få tilbud om å bli.

En gjenganger i overgangsspaltene er Charles N’Zogbia. Nå kan franskmannen være på vei til Sunderland, som skal være villig til å betale Wigan rundt 70 millioner kroner for hans tjenester.

Wigan-manager Roberto Martinez forventer nye spillere inn døra på DW Stadium i løpet av dette overgangsvinduet. Klubben leter etter forsterkninger i Nederland og Skottland, samt sør-amerika.

En annen manager som ønsker å forsterke er Carlo Ancelotti. Han forsikrer fansen om at Chelsea kan være med å kjempe på tre fronter denne våren, og ønsker å hente inn spillere for å holde løftene sine.

Krangelen mellom Manchester Citys Kolo Touré og Emmanuel Adabayor skal ha pågått i flere måneder før slåsskampen på tirsdagens trening. Sistnevnte skal føle seg truffet etter at Touré gikk ut og kritiserte spillere som til stadighet luftet sine overgangsønsker og klager i mediene.

Everton-manager David Moyes sier han ikke kommer til å forlate klubben, til tross for dårlige resultater så langt denne sesongen.

Robert Pires kommer med oppsiktsvekkende kommentarer om Aston Villa-manager, Gerard Houllier. Den tidligere Villarreal-spilleren sier at de neste par kampene blir avgjørende for managerens fremtid i klubben.

Fulham har begynt å finne nettmaskene igjen. Det skal ikke Andy Johnson ha æren for. Nå har angriperen pådratt seg en hamstring-skade, som setter ham ute av spill i rundt ti dager.

Sunderland-manager Steve Bruce mener at Jordan Henderson bør bli på Stadium of Light om han vil bli en bedre fotballspiller. Samtidig ber han Manchester City om å holde fingrene av fatet.

Kilder: BBC, Skysports, Sportinglife, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, The People, The Sun.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Dette har aldri vært mer populært enn nå

Kommentarer til denne saken