Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Ashley vil bort mens han fortsatt er ung.

Aston Villas Ashley Young er en het herremann og den raske vingen dukker stadig opp i diverse ryktespalter. Den tidligere Watford-mannen har blitt satt i forbindelse med blant andre Liverpool, Manchester United og Tottenham i løpet av årets sesong, og nå skal Young selv angivelig være klar for å flytte på seg. Ifølge The Sun skal en kilde nær 25-åringen ha bekreftet at vingen ikke har noen tro på at Aston Villa noen gang skal bli et topp firelag, og at han derfor vil til en større klubb for å sikre seg en fast landslagsplass fram mot EM i 2012.

En annen ving som har vært offer for overgangsspekulasjoner den siste tiden er Manchester Uniteds Nani. Tirsdag kunne man lese at portugiseren muligens var på vei bort fra Old Trafford-klubben, på grunn av et i overkant høyt lønnskrav, og dette skal selvfølgelig ha kommet Manchester City for øre. De lyseblå lever som kjent av å innfri skyhøye lønnskrav.

Ellers er det som vanlig et keeperrykte som nevnes i forbindelse med Manchester United. Er det Manuel Neuer? Nei. Er det David de Gea? Nei. Er det Hugo Lloris? Nei. Er det Igor Akinfeev? Nei. Er det Jan Kjell Larsen? Nei. Denne gangen er det Marseilles Steve Mandanda som er i søkelyset. Sisteskansen selv skal imidlertid ha avvist alle rykter om en overgang.

Fra den røde delen av Manchester forflytter vi oss til den røde og hvite delen av London, nemlig Uniteds tittelrival Arsenal. Nicklas Bendtner har ved flere anledninger i vinter blitt linket bort fra The Gunners, og siste nytt var at Blackburn var villig til å slenge rundt 150 millioner kroner på bordet for dansken. Selv vil imidlertid Bendtner helst til Borussia Dortmund eller Hamburg.

Et annet sted i London ser det ut til at Chelsea virkelig har fått fart på talentjakten. Ifølge The Guardian skal unggutten Lucas Piazon på det nærmeste være klar for klubben - han trenger bare å fylle 18 år først. Og i framtiden kan brassen kanskje danne en dødelig angrepsduo med Romelu Lukaku. 18-åringen til Anderlecht kan komme til å koste de blå rundt 180 millioner.

The Daily Telegraph kan også melde at Chelsea skal ha fått et bud på rundt 35 millioner kroner akseptert for Genk-spilleren Kevin De Bruyne.

Tilbake i januar kunne man lese den festlige overskriften «Queen’s Park Rangers-stjerne ikke god nok for United». Men god nok for West Bromwich Albion derimot, skal han etter sigende være, Adel Taarabt. 21-åringen med en fortid i Spurs skal ha blitt fulgt med argusøyne av WBA-sjef Roy Hodgson under møtet mellom QPR og Crystal Palace. Så det, så.

Johan Elmanders dager i Premier League vil etter alle solemerker være talte etter den inneværende sesongen. Svensken skal ha mange friere og spesielt i Italia skal mange være lystne på Bolton-spissen. Både Fiorentina og Juventus håper å sikre seg spissen som står uten kontrakt til sommeren.

Thomas Sørensen blir trolig å finne mellom stengene på Ullevaal 26. mars, og sannelig min hatt blir han ikke å finne på Britannia Stadium neste sesong også. Selv om den danske veteranen ikke lenger er førstevalg i John Carews klubb, så ønsker han likevel å takke nei til andre tilbud, og signere en forlengelse med Stoke.

Om du trodde vi hadde glemt Newcastle, så hadde vi det, men kom plutselig på dem igjen. Alan Pardew har også noen spillere i kikkerten til sommerhandelen, og onsdag blir St. Etiennes ettertraktede Blaise Matuidi linket til St. James Park. Også tsjekkiske Roman Hubnik kan være på vei til Tyneside-klubben.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, The Sun, The Guardian, The Telegraph, The Mirror, talkSport.

HTML EMBED
Reklame

Her får du tak i bålpanner og ekstrautstyr

Kommentarer til denne saken