Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

United og Liverpool kjemper om denne spilleren.

Det har lenge vært kjent at Manchester United og Liverpool kikker etter forsterkninger i forsvar. Nå kan de ha funnet mannen de vil gå for.

Richard Dunne er nemlig i søkelyset til disse klubbene. Villa-stopperen har ikke fått spille på en stund, og det ryktes om full skjæring mellom Dunne og trenerteamet. Det kan føre til «Dunne deal» for United eller Liverpool.

Alberto Aquilani vil trolig signere en permanent avtale med Juventus etter sesongen, og vil dermed ikke returnere til Liverpool. Italieneren ble aldri en suksess på Anfield, og nå vil Liverpool sikre seg penger for å bøte på fiaskosigneringen av «den lille prinsen».

Wolverhamptons Matt Jarvis ble overraskende innkalt til Englands landslagstropp nylig. Det skal ha ført til at større klubber enn Wolverhampton har fått øynene opp for ham, og nå rapporteres det at 24-åringen er aktuell for Newcastle og Liverpool. Kenny Dalglish ønsker en ving som kan fore Andy Carroll med innlegg, og Jarvis vurderes som en idéell signering i så måte.

Danske Christian Eriksen er brennheit om dagen. 19-åringen er fremholdt som et av de største talentene i Europa, og mange har spådd en overgang til Premier League når overgangsvinduet åpner. Arsenal, Liverpool og Chelsea sies alle å være interessert. Det skal faren hans være imot, og prøver å overtale sønnen til å bli i Nederland eller velge en annen liga.

Tottenham og Liverpool jakter samme unggutt. Nå er det River Plate-spiller Erik Lamela som er målet. 19-åringen regnes som en av de beste unge spillerne i Sør-Amerika, og det forventes at det blir budkrig om han til sommeren. Barcelona skal visstnok være interessert i å gi engelskmennene kamp om signaturen hans.

Liverpool snuser også på wonderkiden Diego, som spiller i Wolfsburg. Brasilianeren, som er verdsatt til 15 millioner pund, sies å være æret av interessen Anfield-klubben viser i ham.

Fulham, Everton og Bolton ruster opp til signeringsduell. Denne gangen er det Plymouths 17-årige supertalent Jack Stevens som er i søkelyset til Premier League-klubbene. Stopperen tippes å bli en av balløyas neste store forsvarsspillere, og nå kan han altså havne i Premier League.

Dani Alves var lenge i søkelyset til blant andre Chelsea og Manchester United. Nå har han gjort slutt på spekulasjonene, og har signert en ny kontrakt med Barcelona, som strekker seg til 2015.

Manchester United skal ha fått beskjed om at Romas Daniele de Rossi er tilgjengelig for kjøp neste sesong. De Rossi vil flytte familien vekk fra byen hvor svigerfaren ble drept, og England har alltid fristet italieneren. Hvor mye han vil koste er ikke kjent.

United er også ute etter unggutten Angelo Henriquez. 16-åringen spiller nå i Universidad de Chile, og forventes å koste 3 millioner pund.

Manchester Citys manager Roberto Mancini vil ha AC Milans Zlatan Ibrahimovic som erstatter for Mario Balotelli. Mancini skal ha mistet tålmodigheten med den kontroversielle unggutten, og Zlatan skal være den han ønsker til neste sesong.

West Hams manager Avram Grant er ute etter midtstopper Anton Ferdinand. 26-åringen kan dermed vende tilbake til gamleklubben, noe som skyldes at West Hams Matt Upson trolig forlater klubben på free transfer til sommeren. Det ryktes også at klubben ønsker å hente Wayne Bridge til Upton Park.

Anders Lindegaard kan få én konkurrent mindre. Tomasz Kuszczak er på vei til tyrkiske Galatasaray, skal man tro ryktene. Polakken sies å være lei benketilværelsen, og skal være interessert i å forlate Old Trafford.

Edison Cavani er som vanlig omringet av rykter. Kanonspissen skal nå være aktuell for Real Madrid. Tidligere er det kommet frem at Manchester United og Manchester City er interessert i Napoli-spilleren, som ryktes å ha en prislapp på 40 millioner pund.

(Kilder: Mail on Sunday, Sunday Mirror, Sunday Sun, The Guardian, BBC, Tribalfootball, Marca, Sky Sports, Daily Mail.)

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken